action var dediler geliyorum ak :D yalnız dikkat edin :)
Printable View
action var dediler geliyorum ak :D yalnız dikkat edin :)
Gece 12 den sonra ümit calışkan kardeşimizde bizimle olucak süpriz bir koşu varrrr
dizeli mi koşturucak :)
koşturamaz mı dedik emir şimdi ? araba weremezsin mi dedim sana ? neden çıkıntılık yapıosun anlamıyorum Ümit abiyle belki aramızda şaka muhabbet sen nie karışıyosun ki ? Daha şimdiden böle gelinmez abi gelinmez .
iyi eğlenceler ;)
Konu çıkıntılık değil.hem ümitle benimde arkadaşım aranızda muhabbet olabilir ama başkaları burda yazdigini böyle anlamaz sonuçta pm atılabilir yada ceb teli mevcuttur sende daha şimdiden böyle derken kastın nedir seninle alıp veremediğim bir konu yok sen değil başkasında yazsa yine aynı cevabı yazarım ki benzer laflar edene hem yüzlerine söyledim hem yazdım
farklı anlayacak ne konu var bana söylermisin ? dizeli mi koşturacak dedim ? TR de ne dizel koşturan arkadaşlarımız abilerimiz var yapmış çıkarıcak olamaz mı ? hadi onuda geçtim ben latife yaptım zaten kimsenin farklı anlayacağı bir durum yok. Neyse ii eğLenceler cümleten.
Yaw arkadas ne gerek var bole konusmalara aksam yuzyuze bakicaz...
Yaw nerlere çıkıyorsun. Sanki dizeller kalkamazmi gidemezdim dedim mi dedim lafı carpirtiryorsun ümit in dizel standart huzur spec ümit typeri sattıktan sonra vtı alinca yarası olanlar direk deniyelim dediler ara ümit ede sor ben o tarz anladım baskasida böyle anlayabilir. Ama sen kendince haklısın bazı olayları bilmediğin için çocuk gibi kusuyorsun yok şu bu bazı lafları düşünmek gerek elestiriye vs açık olmak lazım sen eğer gelmiyeceksen keyfin bilir sana ne sovdum ne başka bir laf dedim hemen aliniyorsun.
yaw emir bişi demiyorum neyine alınayım ya ? Akrabam değilsin eşim değil dostum değilsin senin sölediğin söze alınmam. Senin bildiğin kadar hepsini bende biliyorum Yarası olanları gocunanları gocunmayanları. Eleştriye acık olmak gerekir demişsin ben eliştiri yaptırıcak bir söz söylemedim konuyu uzatan sensin. Hadi onu geçtim Sana mı dedim ben. Yanlış anlamışsın sonuç itibariyle kapansın konu.