Tüh napıcaz şimdi![]()
Tüh napıcaz şimdi![]()
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
sonuç olarak ben organizasyon içeriside ki bir kişiyi bile tanımıyorum, ama bu tarz bir konu açılmak yerine, ilk olarak ekipten birileri ile konuşulup böyle böyle bir durum var diye konuşulsa daha iyi olmaz mıydı ?
Yukarıdaki örnekten, mesela Batu'nun aracını alalım,
395 metredeki finiş çizgisinden 192Kmh hızla geçiyor.
O anki hızı 192 Km/saat , yani 3.2Km/dakika, yani 53m/saniye.
Saniyede 53 metre gidiyorsa, 7 metreyi 0.13 saniyede kateder, süresine 0.13 eklemek gerekir.
Bu kadar basit bir hesap, atla deve değil, başka misal DP'nin de yaklaşık süresine 0.11 eklersiniz, yine seeding süresini düşünürseniz 9.4-9.5 yapmış olur.
Pistin startının ileriye çekildiği, finiş takının sabit olmasından dolayı tadilata kadar 7 metre eksik olacağı baştan yazılsa bence daha iyi olur, bunca atışma-milletin biribirine atar yapması engellenirdi.
Seneye inşallah çok daha nizami pist, çıktı alabilecek ölçüm sistemi ve daha da iddialı araç katılımı ile daha iyi olacak, nazar değmesin iyiye gidiyor herşey...
ya da pistin kısa olduğunu bilenler neden bu konunun açılmasını beklediler![]()
bakın kismisniz nesiniz tanımam ama bizi yalancılıkla suçlayamazsını haddinizi bilin !! neyse o evet bu bir hata ama abartıp büyütüp lanse etmeye çalıştığınız bir durum değil yazılar saygı çercevesinde yazılıyor kimse size ileri geri konuşmuyor doğruları söylemeniz vs gibi yazılarıda siz yazamazsınız
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Bugüne kadar çoğu kişi bilmiyordu sizde gayet iyi biliyorsunuz.Matematiksel süreler net hesaplanamaz yakın değerler hesaplanabilir.Peki madem süreler yanlış neden böyle bir konu açılmasını beklediniz geçen yarışında 402 metre olmamasına rağmen? İnsanları nasıl hala yanlış yönlendirdiğinizi anlamıyorsunuz.Bu kadar önemsiz olmadığını gayet iyi biliyorsunuz pist uzunluğunun.İnsanlar diğer pistlere göre kendine referans alıyor burdan.Olayı hafife indirme çabanıza anlam veremiyorum.
Tabii,
diğer konudada yazdım kaç metre olduğunu...
10 Haziran ve 8 Temmuz "sezon içerisinde yarış yapabilmek için" 395 metre olarak koşuldu.
402 metrenin inşaatını bekleseydik 2012 sezon içerisinde Akhisar'da yarışamayacaktınız.
sebebi budur.
diğer konuda yazdığın "rant sağlamak vs" değil.
Kim kime nasıl rant sağlıyormuş onuda anlıyamadım gerçide neyse..
Google Earth ölçümlerini lütfen referans alma...
Nick'nden tanıyamadım...
İsmini yazarsan takribi 402 metre süreni hesaplamaya çalışır, pm'le bilgilendirirm.
amma dert ettiniz ya , polemiğe girenlerinde birçoğu bu yarışlara katılmıyor evlerinden klavye başında yorum yapıyor .. siz yeterki yarışa gelin o 7 mt yi hesaplayacak matematik öğretmeninide tutarız dert etmeyin ya. Daha iyisi olana kadar en iyisi bu .Tr burası imkanlar bu yetinmeyi bilelim.
Dr.ECU
Belli müddet değil, sadece finiş çizgisinden geçerkenki hızını, sonraki 7 metre daha koruduğunu farzediyor hesap.
Arada hızlanıyor ise eklenecek süre daha da azalacak, ama 1-3 km hızlanmanın etkisi çok küçük.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Selam arkadaşlar
Bu yeni birşey değil daha doğrusu geçen senede zaten dbox ile arada fark vardı bizim dbnlerde ama artık yüreğim kalmadı için tartışmaya yazmamıştım
Geçen sene temmuzda siyah corvette 11.6 mı öyle birşey yaptığında dbox 12.1 gibi birşey kaydetmişti
Şimdide lumina 10.7 yaptığında 11.74 mü öyle birşey
Şu anda evdeki bilgisayarda dbn küsüratlarda yanlışlık olabilir.
Bunlar vtanjunun koşulara aittir diye bana yolladığı dbnlerdeki süreler günahı boynuna
Uzunluk kısalık konusunda yorum yapmıyorum ama süreler bana iletilen dbnlerde böyle.
arkadaşlar yazdığım açıklamayı iyi okuyun cevabını verdiğim sorularla tekrar zaman kaybetmek istemiyorum işi gücü bıraktım açıklama yapıyorum,aklınızda soru işereti kalmsın içiniz rahat olsun diye...yarışcı arkadaşlardanda yorum yapan var elde etmeye çalıştığınız ney bana onu söyleyin ??
son kez yazıyorum bunun daha önce bahsi oldu,başlıkta kopyala yapıştır yapıldığından dolayı 402 metre ibaresi orada kaldı...
yoksa olayı bildiğimiz halde o başlığı düzelmezmiydik ? görmedik görülmedi çünkü...!!
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
abi senin için dememiştim mesela orada yarışanlardan kimseyi yüzyüze tanımıyorum ama muhabbete ortak olmuş gibi birşey oldu
banada ilginç geldi yani pistin gerçek ölçüsünün 402m olmadığnı bilenler yada bildiği halde yarışanlar var ise bilmeyenlere karşı haksız üstünlük elde etmiş oluyorlar bu da çok üzücü gerçekten umarım resmiyete kavuşur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)