Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
benim yaklaşımım bu şekilde arkadaşlar..
sizde yaklaşabiliyorsanız buyrun!!!
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
insanlara ne vaad ederseniz onu beklerler, fazlasını isterlerse kabahat başkalarında, azını verirseniz kabahat sizdedir...
keşke bu açıklamaları başkasına bırakmadan 'işte rekor gerçek 402m' gibi söylemler yapmasaydınız, Ankara dragları bilinçsiz seyirciden dolayı bitti, sizinki de spekülasyonlar nedeniyle sıkıntıya girmesin...
repsol olmasa büyük çoğunluluğun haberi olmayacaktı bu yalandan. Yalan (yalan çünkü her yerde 402 metre diye afişe edildi) yerine "yanlıştan" yazmak isterdim ama bir kısım zümre tarafından bilinen birşeyi gizlemişsiniz. Sonra insanlar "Türkiye rekoru benim" diye haklı olarak sevindiler.
Sizin yaklaşım bu şekilde ise yorum yapmayacağım.....
Sonuçta bu yarış bir milat olsun, bundan sonrakiler doğru bilgilendirme ile yapılsın bari.....
Okumadan imzalamam.....
Mesafe ile ilgili konu gündeme geldiğinde çok şaşırdım ancak en iyi süreyi bizim yaptığımız gerçeğini değiştirmiyor. Uygun zemin ve zaman koşulları oluşturabildiğim takdirde yarışsız ,noter huzurunda süre tescillemek istiyorum. Beklediğim.umud ettiğim süre çıkarsa yurtdışınıda düşünürüm
ya duzelmeyecen bir hata yada yanlislik degil bu , bu kadar ince dusunmeyin , bu adamlari da sonunda verdiginiz tepkilerle kusturup " daha iyisini buyrun siz yapin " dedirteceksiniz , sonra yarisacak organizasyon bulamayacaksiniz . her kafadan bir ses cikmasin , bir motorcu atti bir iddia 4 teker 2 teker rekabeti ugruna , dondu dolasti olay " yalan " " dolan " mevzusuna geldi
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Bu mesafe olayında Rpm ekibinin bence hatası sadece şu yönde var 402mt die lanse ettiler
fakat bu pistin 402mt den kısa olmasını Rpm ekibine yüklememek lazım. Sonuçta pistin
tadilatıyla vs. ilgilenmiyorlar. Bildigim kadarıyla belediye filan ilgileniyor. Artı olarak şunu da
söylemek istiyorum TR'de drag organizasyonları içerisinde en profesyonel en kaliteli en
eğlenceli drag organizasyonunu Rpm ekibi düzenliyor ellerine de sağlık. O yüzden birilerine
yüklenmek istiyorsanız pistin tadilatı ile kim ilgileniyor kim napıyor onlara yüklenin, Rpm ekibine
yüklenmeyin. Eminimki sıradaki drag org. bu sorun çözülmüş olacak ve daha güzel bir
organizasyon ile tekrar bizlerle olacaklar. Türkiye şartlarında sorunsuz sıkıntısız drag
organizasyonu düzenlerim diyen adam yalan söyler ve herkes gibi Rpm ekibininde ufak tefek
organizasyon esnasında sorunları oluyor bunu da normal karşılamak lazım ve bu ekibi tebrik
etmek lazım.
başkan yanlıs anlamazsan kendimle ilgili ufak bir örnek veriyim arkadaşların sana olan tepkisine karşılık... ben 106gti ile kalkış yaptım aracım ondan güçlüydü ama lastikleri iyi oldugu için bana kalkışta 10 boy attı fakat sonlara doğru yetiştim birinde geçtim diğerindede kafa kafaya girdik finish e şimdi kafa kafaya girdiğimiz yerde 20metre daha olsaydı sence sonuc olarak onu eleyip üst tura cıkmış olmazmıydım ha diceksin ztn sonuncu oldun 13-14 sn de yarıştım ben sonuncu oldum ama ya 14-15 te yarışıp 1.liğe oynarken böle bişeyle karşılaşsaydık traji komik bişey ama 1metre bile bazı şeyleri değiştirebiliyo bence çok hor görmeyin tepkileri...
benim görüşümde çok büyütülcek bişey değil sıfırdan başlarız rekorlar yenilenir 0-402 gerçek rekorlar gelir çok devlet sorunu yapılcak bir problem değil RPM ekibini seviyoruz ve bu olay bunu bitiremez kaldıgımız yerden devam finish uzatılsın 402 metre olsun herkezin gönlü olsun başarılarınızın devamını dilerim...
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
elde cay kahve internetten yaris izlerken iyiydi simdi hemen yalan dolan diye prim yapmaya calisanlar var sanki.
Experience is what you get when you don't get what you want.
tamami ile haklısın eray, benim verdigim örnek zaten saniselerin 7-12-20m. arasında az çok ne kadar oynayacagı yönünde idi.
ama kimi arkadaşlar boş yere msj. yazmak için yazıyorlar.. kii daha evellki msj. larımdada yazdım
402m. oalrak lanse edilmesi bizim şuçumuzdur ama pist tadilatından çıktıkdan sonra pistin kısaldıgını bizde bilmiyorduk.Şahsen ben finishden uzutılmıştır düşüncesindeydim, ve açılan Bütün başlıklarada bakılırsa hepsi copy paste ile açılmıştır!!! keşke pist bittikden sonra ölçseymişiz, bizim hatamız malesef burada..
ve kimseyede nepalım kardeşimde demiyoruz, elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz inş. tam 402m. pisti eski haline getirebiliriz.
bu konuda lütfen hassas olalım çünkü biz RPM olarak hassasız..
o yüzden kimi arkadaşlar yazılarında igneliyici olmasın, bende igneliyici olmak istemiyorum..kırıcı deil yapıcı olalım bizlerde olayın farkındayız.
bu post um da bu konuda son posttumdur.
akhisar hazırlıkları bizi bekler...![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
drahte yazmadan bu konu kapanmamalı bence .
bence fazla yüklenildi gereksiz. en iyi pist en iyi yarış akhisarda yapılıyo daha iyisi yapılana kadar en iyisi akhisar.motorcular arabaların rekorlarını hazmedemiyo bnce![]()
Eleştirileri tadında bırakmak lazım, organizasyonu bizler için yapan arkadaşlarımızın emeklerini biranda silip atan göz ardı eden yorumlar gerçekten can sıkıcı.
Yarın bu adamlar yeter lan yapmıyoruz derlerse ne yapmayı düşünüyosunuz ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
rekorlar copmus bilmem neymis ne cekemez , sindiremez bir toplumuz biz ya. azicik insanlarin isine, emeklerine saygili olmayi bilsek hersey daha iyi olacak, anca kosese oturup virvir dirdir elestirmeyi becerebilirsiniz. daha iyisini yapabilen yaris duzenlesin, daha hizlisini yapabilen de rekoru kirsin gorelim anca lak lak.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
wankel şahin bu yarıştamı geriden kalkıyodu ? öyle birşeyler olmustu sanırım
Benim anlamadıgım bir husus
konyada 11.3 yapan sako
akhisarda ilk yarışta 11.3 yaptı
ikinci yarışta aracını hızlandırdı 10.9 yaptı
Konya damı kısa şimdi ?
biride gitsin konyayı ölçsün bir zahmet kafamızda soru işareti kalmasın
konyada yarışıp akhisara gelen çoğu arabanın süreleri aynı
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)