1.2 Araç alınırmı ?

Thread: 1.2 Araç alınırmı ?

1. Skyhawk34's Avatar

Skyhawk34 said:
    arkadaşımda var 1.2 corsa hem gitmiyor... hemde iyi yakıyor...

2. sefayzJ11's Avatar

sefayzJ11 said:
    1.2 cliomuz var benzinli 2005 model 40 bin kmde . gidişi benim hosuma gidiyor . lpg takılmadıgı sürece yokuslardada skıntı yaratacagını sanmıyorum . kmde 250 kurs yakıyor .

3. TigeR's Avatar

TigeR said:
    2006 palio 1.3 multijet dynamic var motoruna göre gidişi fena değil güzel diyebiliriz yakıt konusunda da çok iyi parça fiyatlarıda diğerlerine göre ucuz bence düşünülebilir diğer yandan clio veya corsa da olabilir bu arada corsayla palionun motoru aynı diye biliyorum 1.3lerde
    Quote Originally Posted by Ludacris View Post
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

4. TigeR's Avatar

TigeR said:
    fabialar var 1.2 16v olması lazım yanlış hatırlamıyorsam ve tipide güzel duruyor iç mekanına bakmıştım konsol olsun ibre olsun hoş
    Quote Originally Posted by Ludacris View Post
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

5. GörkemT.'s Avatar

GörkemT. said:
    arkadasımda 1.2 clio 2005 var nedenını bılmıyorum ama araç clio 1.6 16v ile 2. vitese kadar kafa kafaya gidiyo ama yakıtı cok fazla.

6. By_DoMiNo's Avatar

By_DoMiNo said:
    Yaklaşık 4 senedir 2004 model corsa c kullanıyorum. Triptonik viteslisini. Araç tek başına kullandığında gayet makul derecede götürüyor seni. Yanına 1 yolcu daha gelsin bayılıyor resmen. Sürmek iskenceye dönüsüyor. Kronik sorunu ön amortisorleri patlar sık sık ve önü yere yatar. fren mesafen uzar. Bizim araç benzinli ve hep benzinde bindik şehir içi 35 krş felan yakıyor ve yaktığına göre de gitmiyor. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmem. Corsa için şehir içinde özellikli 1.4 ünü hatta mümkünse manuelini almanı tavsiye ediyorum. 1.2 sinden uzak dur. AYaklı tabut resmen. Yol tutuşu yok. Gidiş yok. yakıtı fazla frenleri yeterli değil.
    İnandığın Gibi Yaşayamazsan
    Yaşadığın Gibi İnanırsın.

7. nitrO_Oxide's Avatar

nitrO_Oxide said:
    Quote Originally Posted by Skyhawk34 View Post
    arkadaşımda var 1.2 corsa hem gitmiyor... hemde iyi yakıyor...
    Satmayı düşünürmü acaba

Quote Originally Posted by By_DoMiNo View Post
    Yaklaşık 4 senedir 2004 model corsa c kullanıyorum. Triptonik viteslisini. Araç tek başına kullandığında gayet makul derecede götürüyor seni. Yanına 1 yolcu daha gelsin bayılıyor resmen. Sürmek iskenceye dönüsüyor. Kronik sorunu ön amortisorleri patlar sık sık ve önü yere yatar. fren mesafen uzar. Bizim araç benzinli ve hep benzinde bindik şehir içi 35 krş felan yakıyor ve yaktığına göre de gitmiyor. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmem. Corsa için şehir içinde özellikli 1.4 ünü hatta mümkünse manuelini almanı tavsiye ediyorum. 1.2 sinden uzak dur. AYaklı tabut resmen. Yol tutuşu yok. Gidiş yok. yakıtı fazla frenleri yeterli değil.
    Bende corsa c kullanmıstım.İlk posttada yazmıstım ama araba yapılıydı cok agırlasmıstı.Baskı balatası ne haldeydi bilniyorum ama maslağın dik yokuslarında cok zorlanmsıtım nerdeyse cıkamacaktı

Ama corsa D içinde aynısı olurmu bilmiyorum.Motorları aynımıdır değilmidir merakım o

Quote Originally Posted by samimi_1983 View Post
    Dostum o zaman 1,2 atmosferik alırsın klimayı açıp 5 kişi binip yokuşa vurdun mu arabayı 2,0 gibi yakarsın traktör gibi de gidersin.
    Ozaman bizde ya 5 kişi binmeyiz yada klimayı acmayız olur biter
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

8. redlinemst's Avatar

redlinemst said:
    palio 1.2 16v şiddetle öneririm.Hacmine göre süper bi motoru var ve gayet ekonomik 2-3 yıldır biniyoruz
    Quote Originally Posted by mami_makinen View Post
    tunelsız rolıng kasarsız tost gıbıdr

9. cabrioleter's Avatar

cabrioleter said:
    1.2 araba candır ya. arkadaş palio kiralamıştı -bakımsız olmasına rağmen- 100 liralık benzinle gidip otobana çıktık, kendi çapımızda bi sahil turu yaptık izmirde seferihisar, gümüldür, özdere, tekrar izmir üstelik klima açıktı şehir içinde de takıldık ona rağmen o benzini bitirememiştik..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

10. Jeandan-R's Avatar

Jeandan-R said:
    1.2 corsa d olan arkadasimla istanbul izmir yaptik rampanin birinde 2. Vitese kadar dusurduk araci. Ben pek isinamadim 1.2 corsaya vites oranlari da o motora biraz uzun kacmis araba gitmek istemiyordu pek. Gitmeye biraz zorlamaya kalkin iyi yakiyordu bu defa da. Bir de kilolu bir aracti yanlis hatirlamiyorsan.
    .

11. TolgaEsentepe's Avatar

TolgaEsentepe said:
    Anket sonuçları çok güzel
    .

12. nitrO_Oxide's Avatar

nitrO_Oxide said:
    Bu anketten nasıl bi sonuc cıkartmamız gerekiyor şimdi
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...