Kusura bakmayın arkadaşlar bu gece şirkette nöbetçiyim bu yuzden gelemıcem herkeze iyi eglenceler
Printable View
Kusura bakmayın arkadaşlar bu gece şirkette nöbetçiyim bu yuzden gelemıcem herkeze iyi eglenceler
hehe kardeşim gaz kelebeğini çözdüm bi göreyim de bu akşam ne olup bittiğini haftaya kaportaya bırakıcam arabayı heralde, biraz güzelleşsin çıkınca da egsoz muayenesi geldi zaten onu yaptırıp egsoz yapıcam ya:)) bu şekilde tatmin ederse bu akşam bi süre daha kasmam ama:hahaha:
oem jant konusu kafamı kurcalıyor üstad bilmiyorum belki ona vereceğim parayla başka şeyler yapabiliirim..:) tüy siklet jant iyidir hrealde faydası vardır düşüncesindeyim:P
hmm evet düz boruyla daha da rahatlayacaktır büyük ihtimalle ama yine de bu gece ki yürüyüşünü baz alabilir diye düşünüyorum ya
aynen üstad o düşüncedeyim zaten:))) millet para gömüyor hafif janta bize hazır gelmişken kurcalamaya gerek yok diye düşünüyorum ama en kötü bi takım oem alıp kenara atabilirim ara sıra zevkine takmak için:)
çok yakışıyor namussuza kendi jantları:D
yoksa senin aracın jantlarından kullanmıştım ben çok hafif, 14 si jantı taktığımda bile araba çok kesilmişti:(
nimet onlar bence:D
hehe ilk cümleyi kurmayaydın iyiydi:)))))
bu akşam güzeldi maşallah tüm araçlara :D
onurcan bır daha kapıma gelırsen kovarım sıgara falan vermem :D
bu sefer sen benim kapıma geliyordun hatırlatırm ;)