sende evlisin artık yenge birsey dedı mı kanka gec gidince :)
Printable View
ya beyler roll oluyo niye EV RC cagırmıyonuz illa atar mı yapalım:D:D atara gel BÜTÜN VTECLERE GİDER atarı kes:hahaha::hahaha::hahaha:
Roll sonrası böyle hoş sohbetleri görmek daha bi güzel :) videoları sabırsızlıkla bekliyorum...Tuncay ASLANNN BUGUN SENİN DOĞUM GÜNÜN UNUTMA :D:D:D
Gelen herkese tesekkurler her zamanki gibi risksiZ Ve eglenceli bi aksam oldu:)
Kd vtecle deneme sansim oldu metin abi 2 kisi oldugu iin pek adil bi deneme olmadi ama kendisiyle sabaha kadar denesemde her sartta sikilmam tatli sohbeti ve guzel insanligindan her zamanki gibi kd de sesine mest eder cinstendi..
Eh vtec tuncay abiyle gidis yonunde saxo denemelerinde yanlarinda bastim donuste deneme sansimiz oldu 4 sonuna dogru yarim boy onunde yuruyebildim allahtan yolun dolulugundan 5 e cikamadik hic birakmak zorunda kaldik egsoUm yuzustu birakirdi 5 te:) eh her zamanki gibi zimba gibi duruyordu guzelligiyle masallahlari hak eden cinsten..
Saxo ile denememiZde bende anlayamadim ne oldugunu iki denemizde farkli sonuclandi ancak kardesimize tecrubeli ve olumlu tavrindan dolayi tesekkur ederim gercekten de yolda guvenle deneme yapiliyo ve cok keyof vericiydi..
Dc onurcan sagolsun her zamanki gibi deldi gecti:)))))
Kadirim kusura bakma denk gelemedik bi turlu senle de denemeyi cok istiodum vteclere bas belasi olman ayri bi keyif benim icin ve her zaman soylemisimdir zc candir gozumuzun nurudur..;)
Goprodaki goruntulere bakma sansim bile olmadi ne yazikki ilk firsatta paylasacagim..
Son olarakta yunusla emniyet seridinde bekleme yaparken keyifli sohbeti icin tesrkkurler:)
Bu arada oranj gece cok tatli duruyor orhan masallah cok atarli