eee sonuçç :D
Printable View
eee sonuçç :D
onur crx ile bu akşam önde olan kişi oldu benım Sİ m onurun aracına yaklaşmasının ımkanı yok mermi gibi gidiyor maşallah.
ben ayardan sonra çok çok daha iyi gidiyor bir egzos sistemımı takamadım işin kötüsü elimde var bir kaynaga bakıyor ama ne yazıkki zamanım olmuyor.
KD vtecle çok çok acayip seyler oldu bir kafa kafaya gittik bir ben kafa cıkardım bir o fırladı 2 vites ve 3 vites denemeler çok çok farklı durumlar çıkardı ama 5 top speed e dogru gene 1 boy kadar geciyor KD
VB saxo ile kafa kafaya gittik çok guzeldi görkemle denememiz ama bir aksılık oldu görkem sekerpınardan dönmüş biz dilovasından dönünce dönüş yolunda karşılaşamadık
JF vtecle denedik egzos kapalı iken 3 boy geçiyorum egzos acıkken gene kafa kafaya gideriz ama vtecte egzos çok çok etkiliyor egzossuz vtec çok geri kalıyor egzosu taktın mı ucuyor maşallah JF de çok çok iyi olucak bir iki donuşla oda can yakacak...
EH vtecle denedigimizde 2 3 kafa kafaya gidiyoruz 4 ve 5 te EH acıyor piston 4. ve 5. vites gösteriyor kendını
kadett GSI ile denedım arkasında 170 km lere kadar 1 boyda tutundum bu arada kadett gsı 187 hp :)
guzel bir akşam oldu eglenceli oldu risk olmadan sorun çıkmadan guzelce denemelerimizi yaptık allahın izniyle evımızede sagsalım döndük.
en son umıt abiyle metin abi denerken umit abını önunde kaldım galiba son anda fark ettım kusuruma bakmasın umıt abi özürdilerim sıkıntı yaratmamışımdır inşallah....
Bence çok güzel ve eğlenceli bir geceydi...KaDirin Sİ ının MAŞALLAH'ı vardı yürürü sağlam olmuş...Gelen arkadaşlara teşekkür ederim. Kazasız belasız cezasız stresimizi attık geldik :)
egzoz conta ile zc çok farklı olur:)
videoları ekliyecem birazdan
Dün gece bütün Araçların Maşallahı vardı.Herkesin aracı çok iyi gidiyordu kadirin si kendini toplamış gecen seferki denemelere göre çok iydi bence. KD nin 4 ve 5 vitesi harika tuncay başkanın aracı ise 3 viteste sanki şahlanıyor Maşallah .Onurdan bahsetmiyorum +10 gine.Maşallah.Aj Kaan ise kendisi gibi arabasıda harikaydı .Eu rex ise Katil gibiydi sessiz Avını bekleyen kurt gibi :D Maşallah.Ben kimse ile denemedim sadece muhabbete geldim.herkesi görmek güzeldi.bence güzel bir geceydi genelde yaşlılar vardı 30+ :D ve çok güzel denemeler oldu gördüğüm kadarıyla kimse tehlikeli bir durumlada karşılaşmadı, herkese teşekkür ederim.ama şunu tekrar diyim en güzel sıkıntısız düzenli gördüğüm rolldu .
valla dün akşam EH vtecle 4 kere denedik 2 tanesinde 2-3 yaptık bıraktık, 1 tanesinde 4 sonuna doğru önümüze kamyon çıktı Eh 1 boy önümdeydi güzel tutunmuştum 5 de güzel gelirdim ama bırakmak zorunda kaldım. diğer denemedede onur crx ve EH bastık ordada tuncay abi bizi nedense 7300-7500 gibi bir değere getirdi ordada basamadık. EH gidiyor, egzos değişikliği yaramış :)
KD vtec ile 1 kere denedik ondada KD 3 e zor attı ben 4 e zor geçtim falan ama 4 sonu tama kafa kafayaydık yine kamyon çıktı bıraktık.
AJ Vtec ile denedim 2 kere ilk denemede normal 1 boy kadar önümde gitti, diğerinde Bi anda 2-3 boy açıldı bende o anda arabama ne olduğunu anlamadım ama yinede bastım, bırakmadım, ama bi salaklaştı o anda herhalde yine bobinlerim bozulacak öyle bir his var içimde.
Kadirimin SI ile denedik zaten onla denemek ayrı zevk diğer arkadaşlar alınmasın ;)
onlar yunusla beraberken yani kilomuz eşitken :D 5 e attığımızda 200+ 2 boy gibi önde oluyorum. sonra yunusu bizim bmw ye gönderdik 2 kere daha denedik 1 tanesinde karıştı iş önümüze araba çıktı 1 tanesinde süper denedik hatta makaslı falan denedik ama direk opete girdik yine yarım boy 1 boy falan önündeyim. yaw zaten problem değil gayet güzel gidiyor si için :) maaşallah kadirim.
Valla benim arabam dün akşam bi garipti 4 4 lük gitmedi büyük ihtimal yazdığım gibi bobinlerimden bişiy çıkabilir baktırıcam gerçi arabam gitsede ne olacaksa anasını satayım:D:D:D ama çok eğlendim çok zevkliydi roll öncesi muhabbet falan ayrı güzeldi. Ben kurtlarımı döktüm. :D
ramazan falan dinlemeye gerek yok 1 tur daha yaparız ramazanda, sahur yapar döneriz ;)
bu kadro ile denemek yapmak çok çok guzel hem araçların birbirine yakınlıgı hem araçların performanları olsun
tabi burdaki en önemli sey araç sahipleri aramızdaki diyolog çok çok guzel herkesin role bakış acısı aynı oldugu için çok çok guzel denemeler yapıyoruz.
hele hele mirkelandan çıkarken görkemın bakışı gözümün önünde he he he
kayseriliyi elek ettik:D:D:D
enkeilerle bile geride kaldı yalçın reyiz:D
Masallah cok guzel bir gece gecirdik
Ruzgar boldu 200 lere kadar cikabildik riske girmedik
Rex ler beni şaşirtti melii ve onurla tanişmak cok guzeldi
Kd aj ve vb ile kafa burun gidiyoruz artik biseyler yapmanin zamani geldi:)
filtre egzozla bırakmayın diyecem ama evli insanın halinden bekarlar anlamaz abiler:D