User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
54 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Galeriden araç alimi ve sikinti? Onemli.

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 araç alıyorsunuz ve yedek anahtarını size vermiyorlar.O yedek anahtar gümrükte değilse ne olucak peki düşündünüzmü hiç?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phamza89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0 araç alıyorsunuz ve yedek anahtarını size vermiyorlar.O yedek anahtar gümrükte değilse ne olucak peki düşündünüzmü hiç?
    ya inanın ben G plakaya kadar kasko yaptım bu sıkıntılar başladığında aracı gömdüm resmen garaja bi ara paranoyak oldum arabadan beyaz çıkmasın diye. ama aracı beklettirmeden aldım yarın gelip alıyorum demedim öyle olsa bu sıkıntılar yaşansa zaten iyice kudururdum. araç sabah oraya inmiş ben öğleden sonra aldım daha öncedende galeriden babama araç almıştık onunda yedeği 1 hafta sonra gelmişti plakayla beraber G plaka çıkmıştı araç trafiğe.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    galerinin adını bi lanse et bitsin gtsin olay bllı bı sorun var baskalarıda ordan alısverıs yapmaz sen eger adını solersen .
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mertİ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya inanın ben G plakaya kadar kasko yaptım bu sıkıntılar başladığında aracı gömdüm resmen garaja bi ara paranoyak oldum arabadan beyaz çıkmasın diye. ama aracı beklettirmeden aldım yarın gelip alıyorum demedim öyle olsa bu sıkıntılar yaşansa zaten iyice kudururdum. araç sabah oraya inmiş ben öğleden sonra aldım daha öncedende galeriden babama araç almıştık onunda yedeği 1 hafta sonra gelmişti plakayla beraber G plaka çıkmıştı araç trafiğe.
    valla bilmiyorum ama inanılmaz büyük bir risk almışsınız.Bu araba illa garajdan çıkıcak yemeğe gidiceksiniz alışverişe gidiceksiniz park edilecek.Biri takip edip anahtarla girse arabaya zorlama da olmadığından o beyaz direk size kitlenir.Derdinizide kimseye anlatamazsınız.Sanırsam aracı bir kaç ay beklememek için böyle almışsınız ama gerçekten gereksiz bir risk almışsınız.Hukuki işlem başlatmanız bence uygun olur.yedek anahtarınızın firma tarafından verilmediğine ve bu tür sorunlar yaşadığınıza dair.En azından bir problem olduğunda aha bak zaten ben dava açmıştım ve yedek anahtar bana verilmedi diyebilirsiniz.Dava açmak istemiyorsanız en azından bu işlemlerden tamamen kurtuluncaya kadar bence aracınızı kullanmayın.Girip çıkanın pek olmadığı güvenilir bir yerde tutun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phamza89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bilmiyorum ama inanılmaz büyük bir risk almışsınız.Bu araba illa garajdan çıkıcak yemeğe gidiceksiniz alışverişe gidiceksiniz park edilecek.Biri takip edip anahtarla girse arabaya zorlama da olmadığından o beyaz direk size kitlenir.Derdinizide kimseye anlatamazsınız.Sanırsam aracı bir kaç ay beklememek için böyle almışsınız ama gerçekten gereksiz bir risk almışsınız.Hukuki işlem başlatmanız bence uygun olur.yedek anahtarınızın firma tarafından verilmediğine ve bu tür sorunlar yaşadığınıza dair.En azından bir problem olduğunda aha bak zaten ben dava açmıştım ve yedek anahtar bana verilmedi diyebilirsiniz.Dava açmak istemiyorsanız en azından bu işlemlerden tamamen kurtuluncaya kadar bence aracınızı kullanmayın.Girip çıkanın pek olmadığı güvenilir bir yerde tutun
    şuan durum öyle zaten aynı fikirdeyim ilgin için teşekkür ederim yarın netleştiricez durumu kısmetse yoksa bu iş hayırlı değil.

Murat Özcan
    Misafir
    galerının onunden gecmem bedava verse yıllardır bır turlu ısınamadım galerıcılere

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık sahibinden araçlarada güvenemiyorsunuz. çok biliyorum sahibindene başka ısımlerle 5-10 tane hesap açan ve 5-10 tane telefon numarası olan ve vuruk kırık galerı arabalarını sahibinden diye satan isan genellıkle böyle kişiler emeli astsubay yada öğretmen oluyor millete guvenıyor eskı kımlikleri yuzunden baktırmadan etmeden alıyor sonrası hüsran. Çok yakın bir tanıdığım emekli astsubay'dan 2008 model 15.000 de megane dıye aldı arabayı. araba en son 150.000 de servıse girmiş ve onden darbelı cıktı aldığı kısıyı araştırınca öğrenmış adamın adamın galerısı var ama milleti böyle ufak ufak milleti yiyor çıktı
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmş olsun. İnşallah bir an önce sorun çözülür.

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paranla rezil olmak buna denir........
    gariban 106 gti....

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert,sana telefonda dedim. Buaracin faturasi yada beyaninda sikinti var! %100 dusuk faturada,nekadar dusuk? Bunlar oyaliyor seni!
    Ayrica aldigin sirket daha dogrusu ithal eden sirket kimin uzerine? Muhtemelen caycinin falandir...
    Mutlaka iade et yada ustune git! Otv ve gumruk beyanname makbuzunu iste! Dikkatli olun arkadaslar,galeriden "0" km arac almayin,aliyorsaniz dedigim makbuzlari gormeden para vermeyin!
    Bu yuzden kendim ithal ettim...

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun galerı ismi yazsaydın mekanı kotulemekden zıyade başına aynı galeriden benzer olay gelen varmı onu öğrenir hareket ederdin bence avukada danısın resmi bi girişiminiz olsun ihtarname falan çektirin v.s
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

MuratCan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son durum nedir acaba?
    MCT 106
    '11 GP evo dizel ===>
    '02 Corsa C GSI 1.8 ===>

Gökhan Bilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son durum nedir gerçekten merak ettim ?

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    galeriden araba alınmaz da satılmazda

r3dkit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taklalı arabayı hatasız diye satarlar

eyup58
    Misafir
    şuana kadar o kadar galerici tanıdım hepsimi aynı olur arkadaş çok geçmiş olsun umarım paranı geri alırsın yakanı kurtarırsın

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bi kere kazıklandım galeri de... O günden beri galeriden satılık ilanlarına bile bakmam.
    Ama düzgün esnaf yokmudur ? vardır elbet helal yiyen

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    galeriden 0 araba alırsan böyle olur normal bayiler gibi çalışan sayılı galericiler var. işin zor söyliyim ayrıca 10 yıldır bayilerde calışıyorum ıthal aracda getırdık hic bir aracın yedek anaktarı sonradan gelmez beraber cıkar fabrıkandan.Ayrıca bence ötv yanlış yatırdılar yanlış arabaya ötv yatırdılar şimdi iade istediler devletten ama onun parası bildiğim kadarıyla 3 ay sonra iade alabiliyorsun.ayrıca şu an hiç bir trafik şubesinde sıkıntı yok hepsinde ruhsatta var . iyi biliyorum.Allah kolaylık versin.
    DRİLL
    Dr.Ecu

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    helal yiyen galerici. hiiiiiiç kimse alınmasın. yok öyle birşey
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)