User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
88 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Eve hırsız girdi

106GTİ
    Misafir
    valla hocam sağolasın şüphelendirmeden kurcalayabilirsek fotolarını falan öğrenebilirsek ya da seri no yu olay netleşir en azından..

polis konusuna gelince dediğiniz doğru geliyor aslında ama.. bilemiyorum valla..

ev 3 kat ama al katta demirlikler var onun altında demirliklere yakın bir tümsek var demirlerden kendini attın mı biz<im kata direkt mermerden güç alıp girmiş onun bunun çocuğu....

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesajı yolladım bakalım inşallah kimsenin günahını almıyoruzdur

106GTİ
    Misafir
    inşallah hocam günahını almak demeyelim de ne diyelim bende bilemiyorum kafa kalmadı ki...

bariz şüphelendirici geldi ilan.. sen nasıl mesaj attın hocam özelden falan söylermisin

106GTİ
    Misafir
    bu olayda kimsenin günahını almak istemem ama şu an zor durumdayım sokakta gördüğüm her serseriye bile hırsız gözüyle bakar oldum acaba bu mu girdi şu mu girip te çaldı diye.. düşünün yani nasıl psikolojim bozulduysa artık..

bir de olaydan sonra laptopun nete düşmesi ihtimaline karşın hep sahibinde ne girip bakardım böyle bu ilan karşıma çıkınca şüphelendim eğer değilse tamam özür dileriz adamdan ama şüphelendim işte..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kötü niyetle birşey yapılmıyor ki eğer cvp gelirse seri numarada tutuyosa olay çözülmüş demektir yoksa farklı bi seri no gelirse teşekkürler değerlendiricez diyip olayı kapatırz suçlama yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum resimler ve seri numara geldi ... ???

106GTİ
    Misafir
    atabilirmisin hocam

ya da şifreyi göndersene senin profilden girip bakayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4CZ0420MYF seri nosu... resimleri yolluyo e mail adresime ..

106GTİ
    Misafir
    hocam değilmiş maalesef.

bir de şöyle bir durum var bu laptopun seri no su illa kendi üstündemi yazar makinenin, yani kutusunda yazmaz mı. çünkü ben kutusundan bakıyorum seri no suna şu anda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kutusuyla üzerindeki seri no aynıdır benim bildiğim en azından acerlerde öyle zaten o iki numara birbini tutmuyosa sıkıntı var demektir

106GTİ
    Misafir
    bir de resimlerini görerim hocam..

bu değil büyük ihtimal de birazdan karakola gidicem diğer abinin dediği gibi bakalım ne olcak..,

seri no yu değiştirme ihtimalleri varmı dır acaba.. bir de resimleri görelim en iyisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10-15 dakika önce yolluyorm şu anda demişti ama gelmedi yeniliyorm sayfayı e mailimde gözükmüyo gelince haber wericem ... seri no işini kırabiliyoramı telefondaki gibi bilmiyorm ama en mantıklısı senin karakol için zaman kaybetmememen

106GTİ
    Misafir
    sağolasın hocam gidiyorum birazdan karakola bakalım ne sonuç çıkacak allah yardımcım olur inşallah

belki seri nosunu değiştirmişlerdir bir de resimlere bakalım. eğer resimler tutarsa jelatin falan varsa yakından bakmaya gidicem özel bir noktası var labtobun benim için ordan tanıma ihtimalim var

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibinden deki ürünün fotografları beni kıllandıran neden butun arka etiketler sökülmüş ??

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

106GTİ
    Misafir
    laptop aynı ama maalesef kasası değişik, benimkin de hiç desen falan yoktu bu desenli mesenli birşey.. çok lanet bir iş birazdan karakola gideceğim ne oldu ne bitti diye inşallah olumluı sonuçlar alabilirim....

muavinlik işine başlamıştım tam 1 hafta olmuştu gidip geliyordum ne güzel o tempoda gidersem 1000 tl civarı para alcaktım bu şerefsizler yüzünden hayattan da soğudum işten de soğudum analarını sktikler,m yüzünden moralimiz bozuldu..

TT_BOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106GTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    laptop aynı ama maalesef kasası değişik, benimkin de hiç desen falan yoktu bu desenli mesenli birşey.. çok lanet bir iş birazdan karakola gideceğim ne oldu ne bitti diye inşallah olumluı sonuçlar alabilirim....

muavinlik işine başlamıştım tam 1 hafta olmuştu gidip geliyordum ne güzel o tempoda gidersem 1000 tl civarı para alcaktım bu şerefsizler yüzünden hayattan da soğudum işten de soğudum analarını sktikler,m yüzünden moralimiz bozuldu..
    o zaman o koydugun ilanı kaldırda baskalarıda sormasın.Günahını almayalım adamın
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar üzme kendini , neticede bir bilgisayar.2 ay çalışırsın alırsın bir tane...Hayatta daha nelerle karşılaşıcaksın kim bilir ? Atıyorum yıllarca uğraşıp çalışıp aldığın arabayı ilk gün pertede ayırabilirsin , yani anlayacağın tamam mal canın yongasıdır ama canınıda bu kadar sıkma neticede bir pc yani kısa sürede daha iyisini alırsın...Şükretki ev halkından birisi bu şerefsizle karşı karşıya gelmedi...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

106GTİ
    Misafir
    sağolun

haklısınız allah daha beterlerinden korusun şu an masrafımız 1500 tl civarı telafi edilebilir bir miktar.. aileden birisiyle karşılaşabilirdi daha kötü şeyler olabilirdi bu nada şükretmek lazım ki sadece 1500 tl masraf var onun dışında canımızda bir sıkıntı yok çok şükür.

bir de bizim camlar full açık o gece girmese daha önce de girebilirdi veyahut daha sonra da girebilirlerdi bu sefer daha kötüsü de olabilirdi gene ucuz atlatmışız..

biraz sonra karakola gideceğim bakalım bi sonuç var mı vs vs diye..

bu arada laptop ta şifre vardı ama çözerlermi bilemiyorum telefonum da ise benim resimlerim arkadaşların resimleri ailemin resimleri vardı şerefsizler bunları kurcalamışsa bunlardan bir şey çıkartabilirler mi acaba ?..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)