3-4 tane farklı a3 ölçtüm, her birisi çeyrek depo ya da altı idi ve 1210-1230 kg civarı geldi hepsi. zaten benim a3'ün bagaj etiketinde de 1227 yazıyordu, ordan da bakabilirsin sen de. :)
google verileri muhtemelen hiç sıvı dahi yokken.
Printable View
Alınabilen güç denince yabancı bir tane s3 vardı, o geldi aklıma :)
1.04 ve sonrası özellikle, 0 dan kalkıyor sanki :)
8L s3, c5 kasa rs6 avant ve bilmem ne kasa a4den bana gore son audilerdi, bir ara 1.8T almayi cok dusundum. Yanliz utku bir ara gorelim su arkadasi, hem tanismis oluruz hem de ben c5 a6 2.7t ile gelirim german german takiliriz :D
Elimizde şöyle bir şey var olur mu ? Mertcan abinin arabaya da nostalji olsun :D
s3 pat çat kat - Car Videos on StreetFire
merak ettim bende simdi dedigin gibi bakayım bi etikete.hep aynı kantardamı ölçtün diye sorucaktım ama vazgectim muhabbet uzamasın 1200civarı diyelim ortada bulusalım :D
stok makinamız aguysa forged internal oldugu icin cok degil :) 1.8t bulunan 20den fazla motor kodu icinde s3ler dahil olmak üzere en saglamı agudur :)
bu videoyu hatırladım izlemeden :) bu aracta sanırım 1.8t degilde 3.2lt turbo bir motor vardı.
tabi tabi, neden olmasın :)
s3 ve diğer tüm a3ler aynı kantarda ölçüldü. ölçümde hata yok yani. eminiz. herhangi bi a3'ün boş depo dahi olsa 1200 den aşağı
gelmesini pek mümkün görmüyorum :)
evet bana da çok güzel görünüyor.
konumuz hala 1.8t s3 tabi :)
farklı sorular varsa yanıtlayabilirim bu arada.
Aslında ebatlara bende baktım ama ben daha yanlış sayılara ulaşmışım sanırım.Bide çamurluk konusuda A3 'e S3 tamponu sorunsuz oturuyor diye biliyorum.Tamponla birleşen kısımlar aynı kalıyor heralde.Bakınca evet daha dolu duruyor ama göz yanılması olabilir diye düşündüm:)
en verımlı en saglam motor kodu agu mudur?ajl serisi nasıldır iki motoru karsılastırırsak?
kuzen muhtemelen manifoldunu değiştirince sakin kullanımdaki değerin oldukça düşücek benim şehiriçi ortalamam 9.5 litre ki çok sık olmasada gazlıyorum bazen tabi bu arada 280 li güçlerde bukadar sorunsuz olup bukadar az vergisi olan başka motor yoktur sanırım
Akıcı ve dolu bir yazı olmuş , eline sağlık utku :icon_tup:
eline sağlık güzel karşılaştırma olmuş
Eline sağlık güzel yazı olmuş kenks ;)
Çok güzel olmuş Utku devamını bekliyoruz sabırsızlıkla.
eline saglık S3 farknı güzel dile getirmişssin ;)
eline sağlık gerçekten güzel karşılaştırma olmuş