çok güzel hazırlanmış elinize sağlık :) s3 can dır
Printable View
çok güzel hazırlanmış elinize sağlık :) s3 can dır
zaten ondan dolayı sordum utkucum hep aynı kantarda olceceginize aynı aracları farklı 2-3 kantardada tartsaydınız o zman tamamen saglıklı bir veri olurdu.dedigin gibi 1175kg verisi tamamen sıvısız bir ölçümse eger ,bütün sıvılar varken ama depo boşken bende bir a3ün 1200den yukarı olacağını mümkün görmüyorum.yakın zamanda farklı 2-3 kantarda ölçüp resimle buraya eklerim tabii :)
ben daha dun tarttım hale gıttıgımde arka koltuklar sokuktu sadece 1132kg geldı lpg ve ceyrek depo benzınle :D
al bi de burdan yak :D
ben lpgli a3 de tarttım, 1290-1300 gibi bişey geldi.
komple derli toplu halde. ek olarak sunroofluydu araç.
ben de halde tartıyorum ya zaten. allah allah. her ne ise.
sonuç olarak aynı kantarda s3 vs a3 200 kg fark yapıyor. + sunroof farkı :)
Bu arada aynı kantarda en az 10 araba tarttım. Hepsi de olması gerektiği gibi çıktı. Aaa bu ağır çıktı falan dediğimiz olmadı :)
eline sağlık yavrum en objektif bakış açısı sen olurdun herhalde gelde s3 ilanlarına bak şimdi:D
Özel otomobiller, güzel otomobillerdir.
Kopgel ukku...
pardon, gözden kaçmış.
ajl de 20 mm piston pimli ve büyük port olarak görünüyor.
yani 350 hp-400 hp sınırı ajl için de geçerli.
http://i40.photobucket.com/albums/e221/bewsh/20V1.jpg
o zaman potansiyel olarak ajl ve agu bırbırıne yakın,emme portları egzos emısyonu yonunden agu avantajlıdır belkı ama ıkı motor arasında kalınsa tercıh hangısı olurdu?
ajl zaten düz motor, agu ise yan.
ajl, a4'de bulunuyor, agu ise a3'de.
yani iki motor birbirinin alternatifi değiller.
agu'nun düz duran karşılığı aeb.
ajl ile aeb'nin beyinleri vs. farklı mı bilmiyorum.
ama genel olarak 1.8t lerin herhangi birisi dandik değil onu söyleyeyim.
en dandiği ile 330 340 hp günlük gezilir :)
eeeditt...
bende bi tablo olması lazım ama bulamadım simdi ,internallerin cast mı forged mı oldugunu gösteren ,manifoldları ,gaz kelebeginin tipini gösteren bir tabloydu.ama yine söylüyorum ki hem upgrade e yatkınlık hemde saglamlık olarak ister düz olsun ister yan motor olsun agu'dan iyisi yok :)
zaten utku gibi 300hp üstü düşünmeyen birisi için
agu gugu çok fark etmez, o güçlerde hepsi yeterince sağlam :D
bu s3 leirn stock değeri nedir ve motoru yormadan ömründen çalmadan en sağlıklı alınabilicek maksimum değerler nedir.