güncell konuuuu
güncell konuuuu
aracın sahıbını tanımıyorum fakat aracı zamanında bende sitede görmüştüm.umarım bulablirsin sahıbını.
ya onu bunu boskoyda, bu sitedeki adminle iletişime geçmek lazım. bu kimdir böyle kafasına göre senin benim arabamın fotolarını alıp yayınlıyor sitesinde. abuk sabuk yorumlamalar vs. beğenmiyorsan ko.....
#KGdetanirlar
Murat'ı tanıyorum arabası 2008 olması lazım.Arabanın lakabıda feridun duŞu ara motosiklet ile ilgileniyor otomobilden uzak.konunun linkini verdim döner.
#eksikpazar
Plaka açık tramer'den öğrenin geçmişini , ciddiyseniz gider detaylı ekspertiz yaptırırsınız ....
arabanın fotoğraflarını ben çekmiştim zamanında... güzel arabaydı yazılım komple egsoz vardı bıldıgım kadarı ile ama şimdi sahibi motorsiklet ile ilgileniyor..![]()
ahahhaKendi resimleri galiba
Yetenek Sizsiniz Türkiye / 1.Final - Forum Ana Sayfa
Murat Can ne dediyse aynen kopyaladım başka soru varmı ?
Benim yerime sen yaz istersen Osman, araba bendeyken kaza yapmadı, 40.000de sattım. 2009 model clio extreme
65 bg
Son çıktısı 95 bg
Benden sonra ne olmuştur bilemem
Ben satali baya oldu. Sanırım 2 sene
#eksikpazar
ertan Muştunun halası![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yalnız adamın yavuz abnin aracına yaptıgı yoruma bak
Bu araca jant dayanmıyor / Fiat Punto MJET (34 AD 2785) - Forum Ana Sayfa
Keşke Ertan Ömür'ü daha önce tanısaydım görseydim.. Yorumlarını okudukça şuhu içinde gökyüzüne bakıyorum.
Charged & Supercharged
Ruh hali "yürekli"![]()
![]()
bende buraya konu açtım burda ilk defa burda görrdüm adını
o bir fenomen oldu
adam bulduğu araçları koyuyor forumuna sonrada yorum yapıyo saçma sapan
sonunda girebildim kullanıcıma vallaha süper olur o bir baakrsa konuya
ciddiyiz ama tramerlik bir olay yok sadece aracı bu hale kimdyeken geldi aractaki motor oynamalrı nelerdir yapan kişiden öğrenmek istedin anladınexpertizlik bi iş değil bu
anladım selehattın tanıyo senı herhalde kardeşim görüşürüz özelden
ne yaptiği ve nasıl kafa yaşadığı belli değil
bu kafayı neyle yaşıyor acaba
bende ilk defa buraya konu açtım ve öğrendim kendisi bir yıldız oldu
fazlasıyla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)