geçen canakkaleye gidip geldim 34 plaka görünce seviniyordum insan gibi gidiyolar diye, ordaki adamlar cellat gibi gidiyorlar 17 plakalar :)
heryerin apaçisi olur plakaya maal etmemek lazım :D
Printable View
geçen canakkaleye gidip geldim 34 plaka görünce seviniyordum insan gibi gidiyolar diye, ordaki adamlar cellat gibi gidiyorlar 17 plakalar :)
heryerin apaçisi olur plakaya maal etmemek lazım :D
Garaj kapısını köyündeki ahır kapısı falan sandı herhalde.. Valla iyi dayanmışsınız ben olsaydım güzelce bi söverdim şahsen..
Ortalıkta kalmasın diye böyle bir çözüm üretmiş dahiyane :D
Bu beyfendi akşam yattıgında kafasını bacak arasına alıp uyuyor zannedersem.
Valla ben lafı cakardım dalaşırdım kesin.Böle bi mallık görmedim.
Sopa lazım :)
Ayrıca kesınlıkle tansıyonu yukselt ben daha once herkesle aman ıyı gecınelım vs. dıyordum yenı sıteme tasındım buradada en basta aynısını uyguluyordum sonra ınsanların mallıklarını hatta bılınclı yaptıklarını gorunce tam tersı davranmaya basladım alayına gider :D Blok yöneticisiyle bile tartıstım, elimden zor aldılar araba yıkıyorum dıye laf eden bır komsuyu hortumla kovaladım daha nıcesı :)
Sonuç ? Herkesle ahbap oldum o kavga ettıklerımle bıle her karsılastıgımızda hal hatır sorulur sohbet edılır gelınır gıdınır. O yuzden hıc acımıcaksın hocam sopa lazım :D
biz genelde böyle durumlarda tampon tampona itme yöntemini kullanırız burdada o arabayı biraz ittirip geçerdik :D amcada ömrü boyunca oraya parketmezdi.
çektir arabasını cekiciyle arka sokaga bıraktır yapmaz birdaha
Ya hadi oraya araba koyacaksın niyeti bozmuşsun, bari kenara yanaş hani park alanı sandın bari yana da biri park etsin.
Her türlü ofsayt.
ya öküz her yerde öküz daha önce oturduğumuz yerlerdede vardı böle öküzler uğraşioduk bu kez dedik avans verelim efendi olalım utanır belki die bide ramazan ramazan kimseyi germek istemedik
kavga çıkmazdı ztn ama tatsızlık olurdu güldük geçtik bizde :)
beyin ölümü çoktan gerçekleşmiş
bu ülkede insanların zaten brbirine saygısı olsa türkiye dünyaya hükmedecek duruma gelirdi
Tottik tınne kekke.
oruç basına vurmus hayvanın :)
bu bişey mi adam 7 tane kapalı özel garajın giriş kapısına paralel park yapıyor.Gel de delirme
Edit:Üst kat komşumuz adam çekerken yakalamış.Ne dese beğenirsiniz.Araba güneşin altında kalmasın diye çekmiş.Bizim komşu sakin adam dokunmamış öküze
daha 2 hafta önce aynı durum benimde başıma geldi ..
grup olarak gittiğimiz bir kamp alanının çıkış kapısına tam ortaya birisi park etmiş..2 kez korna çaldım ,tesis sahibine gittim derdimi anlattım tık yok ..
arabaya geri gelerek hiç beklemedim bile diğer aracı kattım önüme sürükleyerek karşı duvara patlattım ..
sonuçta kendime yolu açtım oradan çıktım gittim kimsede birşey demedi diyemedi ..
Cahillik hat safhada
bizim sitedede var park çizgilerini ortlaaynmı ararsın capraz parkedenmı ararsın kaldırıma tamponu sokanmı ohooooo :D