tam onune yataylama koyucaksın misss. yada top gibi araba zaten 2-3 kişi kaldırıp çeviricen akıllanır :D
Printable View
tam onune yataylama koyucaksın misss. yada top gibi araba zaten 2-3 kişi kaldırıp çeviricen akıllanır :D
MAL kavramı tanımlanmadı daha böyleleri yüzünden a.......
Güzel memleketin enteresan insanları işte :D
15 dakıkadır bakıyorum bn amacını anlayamadım.
ateisler bunuda açıklasın.
koskoca harran ovasında sıçacak yer bulamamış derdi dedem :D
Adam içinden geldiği gibi park etmiş yav karışmayın.. :)
bızım kapının onunede 4 araclık yere park yapılmaz koymuslar reklamcılar neymıs patronu araba parketcekmıs kamyonları parkediyomus filan tabelayla bı daldım patronunda kamyonunuda diye daha mahallede kamyon görmedık :D dayak cenneten cıkmadır :D
ben dünden beri anlamadım :)
sabah 7 de çıktım işe yetişicem eşyalar vardı babamda geldi bi baktık bizim aptnin diğer garaj girişinde ve yan aptnin garaj girişinde birer araba daha var biri palio yine dieri L 200 babamla birbirimize bakakaldık amacı ne acaba die:soru:
adam neyin kafassını yaşıyosa artık :)
yüklenip çimenlere çıkarcaksın her yamuk park ettiğinde :D
zirve ye tasındınız sanırım ayarsızı çok buranın uzun süre kalıcaksanız Allah yardım etsin :D geçen gün anayola a101 marketin kamynu komple parketmişti yol kapalıydı polisi aradıum gelmedi bile sabaha karşı kamyon gidince yol açıldı burada polise tel açsanda fayda etmez
hakkatten garaj girişine park etmenin mantığı nedir arkadaş..
bazi insanlara cidden arac parki ile ciddi egitim verilmeli diye dusunuyorum...
valla iyi durmuşsunuz laf soylemeden, ben resmen dalaşirdim :)
kasisleri berbat yolları daha berbat sürekli ön takımları amortisörleri değiştrmekten bıktım yere yakın araba kullanmak imkansız zaten erikliye asfalt yapıyor keşan içi kendi halinde
yahu adama sormazlar mı birader sen hangi mandıranın öküzüsün diye. keşke içinizden geçenleri sorsaydınız da bizim de içimizde adamın amacıyla ilgili merak kalmazdı. ya da ne bileyim şöyle kuvvetli 4 5 kişi bi yuklenip sağa sola atsaydınız. o da sizin amacınızı düşünseydi gece uyurken :)
töbe töbeeee ramazan ramazan ne içmiş bi soraydınız ya bayramdan sonra bizde içelim salaklaşalım mal'a bağlayalım