User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
200 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Sigorta neden karşılamıyor ? ( Pert )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun ilk olarak babana birşey olmadığı için çok şükür. İkinci olarak aracı yetkili bir servise götürüp detaylı expertiz yaptırarak kaşeli bir masraf raporu alın.

Daha sonradan bu raporu sigorta firmasına götürüp pert talep edin aksi halde bu rapor ile birlikte mahkemeye başvuracağınızı ekstra olarak müşteriyi kandırmaya çalışmaktan haklarında tazminat davasıda açacağınızı belirtin.
    Şuan ki bize verilen rapor hem kasko hemde yetkili servisin değişecek ve onarılacak parçaların toplam tutarıyla birlikte işçilikte dahil olunca net rakam 15k euro ymuş . Raporu da eklemek isterdim fakat kurumlardaki yetkili kişilerin imza ve bilgileri bulunduğu için doğru bulmuyorum . Zaten iki bilirkişi aynı raporda uzlaşıp raporu beraber çıkardıkları için tekrar inceleme istedik . Bu sıkıntı sadece bize mi yoksa genel olarak kasko şirketinin bir oyunu mu öğrenmke biz yandık bizden sonrakiler yanmasın bari diye bilgilendirmek için .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aknnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bildiğim kadarıyla bu tip durumlarda tutara bakmadan sizin talebinizle perte çıkma durumu söz konusu oluyor benim araçımda 3 sene önce 2 parça değişen ve 4 parça boya yapılacaktı exper istersen perte çıkartralım dedi bence sıkıştırın biraz..
    bide çok geçmiş olsun..
    Teşekkürler , malesef bize öyle bi seçenek sunulmadı .

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmis olsun. lakin saklamakda olamz. gerekirse Mercedes Benz Almanyaya kadar mail atip hakkinizi arayin. Anlasmali sigorta sirket araclari vs. demissiniz bilmem bilemem ben senede uc defa yaptirdigim sigorta sirketi ile bile catir catir pazarlik yapiyorum yeri geldimi birakip gidebiliyorum. sizde potansiyel daha yuksek kaybeden kendileri olur oyle anlasmami olurmus yaa. akil mantik almiyor. haaa dersenizki biz 30-40 sigorta kasko yaptiriyoruz paralarinida odemiyoruz acentaya o zaman tamam size karsi her turlu zorlugu yaparlar. ama odemelerdede sorun yoksa tuketici haklarina gidin mahkemeye verin servise gidin yetkili olmak sarti ile. sonrasinda ise hic usenmeyin almanya dahil tum mb kurumlarina ulasmaya calisin gerek telefona gerek maille. hakkinizi sonuna kadar arayin ama o avukat ve ayni sigorta sirketi ile yolunuzada devam etmeyin diye nacizane bir onerim olabilir ancak. tekrar gecmis olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecmis olsun. lakin saklamakda olamz. gerekirse Mercedes Benz Almanyaya kadar mail atip hakkinizi arayin. Anlasmali sigorta sirket araclari vs. demissiniz bilmem bilemem ben senede uc defa yaptirdigim sigorta sirketi ile bile catir catir pazarlik yapiyorum yeri geldimi birakip gidebiliyorum. sizde potansiyel daha yuksek kaybeden kendileri olur oyle anlasmami olurmus yaa. akil mantik almiyor. haaa dersenizki biz 30-40 sigorta kasko yaptiriyoruz paralarinida odemiyoruz acentaya o zaman tamam size karsi her turlu zorlugu yaparlar. ama odemelerdede sorun yoksa tuketici haklarina gidin mahkemeye verin servise gidin yetkili olmak sarti ile. sonrasinda ise hic usenmeyin almanya dahil tum mb kurumlarina ulasmaya calisin gerek telefona gerek maille. hakkinizi sonuna kadar arayin ama o avukat ve ayni sigorta sirketi ile yolunuzada devam etmeyin diye nacizane bir onerim olabilir ancak. tekrar gecmis olsun.
    Teşekkürler fakat bahsi geçen şirketle belli bi anlaşma yapılmış ve bunlarda anlaşma fes edilirse belli bi zarar çıkarmışlar ve geri ödenek birimi koymuşlar ve anlaşma yapılırken de bizim şirket yetkililerimiz bunu kabul edip imza atmışlar . Almanya ile görüşme inşallah abim Mersin'e dönünce yapılacak fakat şuan sadece karşıt dava açıp tekrar inceleme talep ettik fakat adli tatil dolayısı da göz önünde bulundurunca işlemler bi hayli gecikiyor .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun ilk olarak babana birşey olmadığı için çok şükür. İkinci olarak aracı yetkili bir servise götürüp detaylı expertiz yaptırarak kaşeli bir masraf raporu alın.

Daha sonradan bu raporu sigorta firmasına götürüp pert talep edin aksi halde bu rapor ile birlikte mahkemeye başvuracağınızı ekstra olarak müşteriyi kandırmaya çalışmaktan haklarında tazminat davasıda açacağınızı belirtin.
    Aynen prosedur bu sekilde ilerliyor ve ayni zamanda gelen eksperlere de dava acacaginizi belirtirseniz iyi olur.

Araclarimiz sigortali sikinti yasariz diyorsunuz da hic bir sikinti yasamazsiniz. Kaskonuz bitince degistirirsiniz bunun neyi sikinti olacak ki? Bizde butun araclari ayni sigortadan yapiyoruz fakat onlar bizi bu konuda tehdit falan edemez, koz bizde oluyor her zaman. Adamlar 15-20 arabayi cat diye cekince o sigortadan sikinti yasiyorlar.

Ya kendinizi cok zayif savunuyorsunuz yada buraya baya eksik bilgi yazmissiniz ben bunu cikardim durumdan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen prosedur bu sekilde ilerliyor ve ayni zamanda gelen eksperlere de dava acacaginizi belirtirseniz iyi olur.

Araclarimiz sigortali sikinti yasariz diyorsunuz da hic bir sikinti yasamazsiniz. Kaskonuz bitince degistirirsiniz bunun neyi sikinti olacak ki? Bizde butun araclari ayni sigortadan yapiyoruz fakat onlar bizi bu konuda tehdit falan edemez, koz bizde oluyor her zaman. Adamlar 15-20 arabayi cat diye cekince o sigortadan sikinti yasiyorlar.

Ya kendinizi cok zayif savunuyorsunuz yada buraya baya eksik bilgi yazmissiniz ben bunu cikardim durumdan.
    Eksik bilgi derken kazanın nasıl olduguna dair vs bilgiler ise rapor tekrardan elime geçtiğinde ayrıntılı olarak hepsini belirtebilirim ?

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12.000 eurodan fazla hasar vardir orda , doger yonden evet 12.000 euro ya pert etmezler hasirin %60 mi %40 mi ne olmasi gerekiyordu yanlis hatitlamiyorsam yinede tavan fln egilmis yani nasil pert etmiyorlar anlamadim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    12.000 eurodan fazla hasar vardir orda , doger yonden evet 12.000 euro ya pert etmezler hasirin %60 mi %40 mi ne olmasi gerekiyordu yanlis hatitlamiyorsam yinede tavan fln egilmis yani nasil pert etmiyorlar anlamadim
    Malesef ..

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun. bütün mb sahipleri arabasını o serviste toplatsın. vallahi ucuzmuş
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eksik bilgi derken kazanın nasıl olduguna dair vs bilgiler ise rapor tekrardan elime geçtiğinde ayrıntılı olarak hepsini belirtebilirim ?
    Kazayla ilgili degil, sizin savunmanizla ilgili. O avukati derhal kovun ayrica. Zamaninda defalarca kaskolarla davalik olan biri olarak konusuyorum eger hasar arkadaslarin belirttigi gibi yuksekse ve az maliyet yazmislarsa deyim yerindeyse onlari oyarsiniz o kadar diyorum. Bu eksperlik olayi saka degil eger orada bir katakulli donmusse adami yakarsiniz. Gercekten su durumda sizin hic korkmadan saldirmaniz lazim.

Ayrica ekspertizde hangi parcalar degisecek hangi parcalar tamir edilecek onlarin listesini bir alin, baska servisle gerekirse baska il servisiyle iletisime gecin detayli fotolari atin yada parasi neyse verin gelip yeni ekspertiz yapip kase vursunlar.

gkhn55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun arabayı perte çıkarmamaları ilginç işin peşini bırakmayın 20 km hızla kaldırıma çıkıp arabasını perte çıkaranları biliyorum..bu arada hangi sigorta şirketi bu bilelim??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit Ş. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun. bütün mb sahipleri arabasını o serviste toplatsın. vallahi ucuzmuş
    teşekkürler
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazayla ilgili degil, sizin savunmanizla ilgili. O avukati derhal kovun ayrica. Zamaninda defalarca kaskolarla davalik olan biri olarak konusuyorum eger hasar arkadaslarin belirttigi gibi yuksekse ve az maliyet yazmislarsa deyim yerindeyse onlari oyarsiniz o kadar diyorum. Bu eksperlik olayi saka degil eger orada bir katakulli donmusse adami yakarsiniz. Gercekten su durumda sizin hic korkmadan saldirmaniz lazim.

Ayrica ekspertizde hangi parcalar degisecek hangi parcalar tamir edilecek onlarin listesini bir alin, baska servisle gerekirse baska il servisiyle iletisime gecin detayli fotolari atin yada parasi neyse verin gelip yeni ekspertiz yapip kase vursunlar.
    Tekrar inceleme talep ettik , konuyla ilgili başka bir yetkili servisten ayrıca Tarsus'tan başka bilirkişiler gelecek . Yeni raporuyla beraber ıkı ayrı hasar tespiti ve raporları siteye koymayı düşünüyorum .

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu anki raporlarıda yayınlayabilirsin o raporlar üzerinde devlet sırrıdır 3. şahıslarla paylaşılmaz şeklinde bir ibare yoktur. Yayınlamanızda da sakınca yoktur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gkhn55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun arabayı perte çıkarmamaları ilginç işin peşini bırakmayın 20 km hızla kaldırıma çıkıp arabasını perte çıkaranları biliyorum..bu arada hangi sigorta şirketi bu bilelim??
    Önceki sayfalarda ki yorumları okursanız sevinirim teşekkürler . Allah kimseye ne böyle kaza ne de böyle bi durum vermesin .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi benim anlamadığım araba Mercedes YETKİLİ servisine çekilip, a'dan z'ye bütün hasarı tespit edildikten sonra bitmiş, sorunsuz kusursuz şekilde 15.000eu'ya çıkaracaklarını mı söylediler ve böyle bir iş emri var mı elinizde?

Eğer öyleyse Türkiye'deki bütün Mercedes'ler oraya gelsin ucuz ucuz işleri görülsün

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gitmekte en doğrusu fakat bu ilk vakamız değil ama kasko şirketini belirtemiyorum fakat bütün şirket araçlarıyla vs yıllık anlaşmamız olduğu için bişey yapamıyoruz . Şuan için sadece tekrardan konunun incelenmesi ve aracın şuan ki halinin otoparkımızda incelenip başka bi şehirden gerekli mercedes servisinden çıkacak parça tamir işçilik vs ücretini bekliyoruz .
    Daha önceden bu sigorta şirketi ile sorun filan mı yaşadınız ? İlk vaka derken
    sigorta ile yaşanan sorun mu yoksa gene böyle kaza tarzı bi sorun mu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu anki raporlarıda yayınlayabilirsin o raporlar üzerinde devlet sırrıdır 3. şahıslarla paylaşılmaz şeklinde bir ibare yoktur. Yayınlamanızda da sakınca yoktur.
    Abi ne kendimizi ne de imzası bulunan kişileri zor durumda bırakmak istemiyorum . Ortada onların da haksız olduguna dari kesin bişey yok . Sonuçta onlarda başka yerlerden bilgiye dayanarak bu sonuca ulaşmış olabilir . Ne isimleri ne de şirketleri paylaşamayı doğru bulmuyorum ben şuan için . Fakat haksız oldukları eğer ki tarafımızdan istenen 2. incelemede çıkarsa o zaman paylaşacagım .

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    % 51 ozgur
    öyle bir yüzde yok...Sovtaj belirler durumu 100k lik arabaya 90k sovtaj alınır %11 le bile total hasar değerlendirilebilir...

bence sizin aracın ekspertizi yapılan yerle birdaha görüşün 12000 den fazladır o hasar tekrar detaylı kontrol etsinler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önceden bu sigorta şirketi ile sorun filan mı yaşadınız ? İlk vaka derken
    sigorta ile yaşanan sorun mu yoksa gene böyle kaza tarzı bi sorun mu ?
    Bu kadar büyük bi hasar değildi fakat o zaman da şirket araçlarımızdan biri kaza yapmış ve çalışanımızın bi akrabası araçta olduğu için hayatını kaybetmişti . Bu tür bi problem yaşanmıştı ondan dolayı biraz sorun yaşamıştık aynı şirketle .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)