User Tag List

Sayfa 11/11 İlkİlk ... 91011
200 sonuçtan 191 ile 200 arası

Konu: Sigorta neden karşılamıyor ? ( Pert )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BosphorusBoys Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siteden bazı Kişiler ben iyi bilirler ne kdr istersem o kdr yaparım.

Sen bana dosya nonu verirsen buraya dökerim bütün olanları altından kalkamazsın
    bu işin içinde bir kulağımızın arkası kaldı..
    Kendine çok güvenen arkadaşım madem altından kalkamazsın diyorsunda adana buradan yarım saat sen avukatını al gel yerimiz yurdumuz adımız soyadımız belli bakalım kim kimin ne neyin altından niye kalkamayacak . Misafirimiz olarak gel aracı gör kendi tespitlerini söyle yemeğimizi ye çayımızı iç . Ondan sonra biz her türlü çözüme gideriz hiç kafa yormaya imkansıza falana filana gerek sana 2 tane e350 im var deyince sevap almıyorum teklifimi değerlendir .

Teşekkürler

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnatla fotograf, dosya numarası vs. paylaşılmıyor ve mevzuata aykırı mantıksız şeyler yapılıyor. Bu işte bir bityeniği var.

İnsanlar birbirini tanımasa havada fake kokusu var diyeceğim ama...

Herneyse sonuç olarak öyle yada böyle işiniz çözülmüş buna sevindim her ne kadar tam olarak nasıl çözüldüğüne akıl sır erdiremesekte.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde sıkıntıya düştüğüm konu bu . VODKAN abi işi biliyordu gerekli yönlendirmayi yaptı bizde gereken sonuca ulaştık . Ortada bi şirketin bize hileli verdiği bi durum ve merkezden kabul edilerek yollanmış iki bölge temsilcisi var . İmkansız yazan var vs yazan var . Ya neyin imkansızı bu al işte 4 günde biz cahildik yapamadık buradan bi abi halletti sonuçta ortada neyi konuşuyosun . Sırf bu düşünce yüzünden zaten o şirketler vatandaşı böyle harcıyorlardı . Bizde öyle olacağını düşündük abi yardım edene kadar . Sağolsun hatrı sayılırmış olayı çözmede büyük faydası var . Kalkıp da size 2 tane e350 im var deyince bi + kazanmıyorum

Dosya numarasini yazarmisin yada pm atarmisin bana ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Fotoğraflar neden silindi?

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendine çok güvenen arkadaşım madem altından kalkamazsın diyorsunda adana buradan yarım saat sen avukatını al gel yerimiz yurdumuz adımız soyadımız belli bakalım kim kimin ne neyin altından niye kalkamayacak . Misafirimiz olarak gel aracı gör kendi tespitlerini söyle yemeğimizi ye çayımızı iç . Ondan sonra biz her türlü çözüme gideriz hiç kafa yormaya imkansıza falana filana gerek sana 2 tane e350 im var deyince sevap almıyorum teklifimi değerlendir .

Teşekkürler
    wallahi istersen 10 tane olsun bnm için no proßlem para snn araç snn beni ilgiilendirmiyor ama bu işte sadece kulağımın arkası kaldı..
    söylediklerinin hiçbiri mantık cercevesinde değil.

madem doğru ise dosya nosu araç plakası vergi nosu vermeni rica edeceğim bende araştırıp gerçekliğini yada olaydaki doğrulupunu buraya aktarayım.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benimde sıkıntıya düştüğüm konu bu . VODKAN abi işi biliyordu gerekli yönlendirmayi yaptı bizde gereken sonuca ulaştık . Ortada bi şirketin bize hileli verdiği bi durum ve merkezden kabul edilerek yollanmış iki bölge temsilcisi var . İmkansız yazan var vs yazan var . Ya neyin imkansızı bu al işte 4 günde biz cahildik yapamadık buradan bi abi halletti sonuçta ortada neyi konuşuyosun . Sırf bu düşünce yüzünden zaten o şirketler vatandaşı böyle harcıyorlardı . Bizde öyle olacağını düşündük abi yardım edene kadar . Sağolsun hatrı sayılırmış olayı çözmede büyük faydası var . Kalkıp da size 2 tane e350 im var deyince bi + kazanmıyorum
    ben en başda mağduriyetinin giderilmesine çok sevindim bunu belirtiyim ama burda garip olan yada insanların imkansız diye nitelendirdiği şey size bir sıfır araba verilip üstüne eski sıfır aracınızında size resmen hediye edilmesi yani aslında hiç bir zaman arabaya para vermemiş gibi bir şey oluyorsunuz iki araçda bedavaya geliyor insanlarda bu garibine gidiyor haliyle hiç bir şirket öyle hatadan yanlışdan bu kadar büyük bir hediye vermez özür diler çalışanı çıkarır olur biter..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

-batu- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasarli arabayi istanbulda ozel bir mercedes servisinde toplatip, 3 ay kullanip servistekilere saticaklarmis. Kaskoyla sigortayla alakasi yok. Keske duzgun okusak

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay çözüme kavuştuysa ortada mağdur yoksa kaldırın konuyu baydı harbiden...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -batu- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hasarli arabayi istanbulda ozel bir mercedes servisinde toplatip, 3 ay kullanip servistekilere saticaklarmis. Kaskoyla sigortayla alakasi yok. Keske duzgun okusak
    Allah'a şükür tam okuyan biri çıktı sağol abi cidden sağol .

Can_DCK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah'a şükür tam okuyan biri çıktı sağol abi cidden sağol .
    Boyleyse mantikli degilki bu ticaret ?
    ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)