okurken sinir krizi geçirdim yemin ederim büyük sabır varmış sende gerçekten ..
Printable View
okurken sinir krizi geçirdim yemin ederim büyük sabır varmış sende gerçekten ..
Allah sabır ve kolaylık versin öncelikle,vergi vs olaylar konusunda deneyimli yırtık bir avukatla, sizin sabrınız birleşirse, çok fena ''ızdırap '' olabilirsiniz. Olun da.. Adam olsunlar. Sizden sonrasının başına gelmesin.
Iyi bir avukatla bu işin peşine düşün. Bukadarda olmaz dedim okurken yuh yane.
Kesin hukuki yollara yönelin.
Saygılar...
Bu ne ya... Korku filmi gibi. Adamda ne huzur kalır ne sinir.
Valla söyleyecek bi şey bulamadım aslında çooook var da...
Ruhsattaki motor,şase no. vs ile arabanın üzerindekileri karşılaştırdınız mı ? Başka Camaro ruhsatı vermiş olmasınlar ?
Fatura çiftkurtlar degil mi?
Ruhsat kısmı kafa karıştırıcı fazlasıyla.
insan o kadar heveslenip o kadar para vermesi üstünede bu olayları yaşaması gerçekten kötü bi durum inşallah sorun hallolur ama zaman geçmeden biran önce yasal yollara başvurun bence
Sanirim arac firma ithalati ciftkurtlar neden size baska bir firma adi altinda faturalandirsin araci? Muhtemelen size firma ithalati verip 2 sene garanti kapsaminda bakiyo dealer oldugu icin 2 sene ithal araclarada garanti vermek zorundalar
dışardan grey market alıp garantili diye satma olasılığı nedir?
yanınıza bir avukat alıp oraya gidin. isteklerinizi belirtin, size cevap için bir süre isteyeceklerdir.
sonuçta çözümlenmezse,
1. chevrolet merkeze ing mail atın sadece durumu anlatın.
2. cevap alamazsanız
dava açın.
Çok çok geçmiş olsun, bir tanıdık Ankara da Chevrolet bayisinden aldı ve hiç bir sıkıntı olmadan kullanıyor, yazınızı okuduktan sonra "kendisi de yazacaktır" servis durumunu sordum, mutlu mesut geçiniyoruz diyor. Büyük kısmetsizlik olmuş.
Hani derler ya "Paranla rezil olmak"... Bu olması lazım sanırım.
Yazık günah ya...
sizin olayınızın benzeri suan benim başımda var ama benim aracım grey market dahada kötü. sabahtan beri bende uğraşıyorum 2 aydır plaka çıkarmadılar bugün son dedim ihtar çektirin avukatınıza danışıp şahsen öyle yapıcam ben. telefon görüşmelerinide söyleyin kaç kere aradığınızı fatura detayından bakıp kanıt gösterebilirsiniz konuşmaları diye tahmin ediyorum.
başka sırketın adına fatura duzenlenmesı mıde bulandırıcı bence gery market tehlıkesı gorunuyor avukatdan bi ihtar cektirseniz iyi olur elinizde belge olur geçmiş olsun
başka şirket üzerinden fatura diyince hakikaten korktum bu chevrolet in dünya kapsamında garanti tarzında birşeyi var mı ? varsa grey olarak kendi baysinde satp var bizim garantimiz diye vermiş olabilirlermi ?