Çiftkurtlar Rezilliği...

Thread: Çiftkurtlar Rezilliği...

1. by serçe's Avatar

by serçe said:
    okurken sinir krizi geçirdim yemin ederim büyük sabır varmış sende gerçekten ..

2. 63owen63's Avatar

63owen63 said:
    Allah sabır ve kolaylık versin öncelikle,vergi vs olaylar konusunda deneyimli yırtık bir avukatla, sizin sabrınız birleşirse, çok fena ''ızdırap '' olabilirsiniz. Olun da.. Adam olsunlar. Sizden sonrasının başına gelmesin.

3. Mert83's Avatar

Mert83 said:
    Iyi bir avukatla bu işin peşine düşün. Bukadarda olmaz dedim okurken yuh yane.
    Kesin hukuki yollara yönelin.
    Saygılar...

4. SOMEONESPECIAL's Avatar

SOMEONESPECIAL said:
    Bu ne ya... Korku filmi gibi. Adamda ne huzur kalır ne sinir.
    Valla söyleyecek bi şey bulamadım aslında çooook var da...

5. Burak K.'s Avatar

Burak K. said:
    Ruhsattaki motor,şase no. vs ile arabanın üzerindekileri karşılaştırdınız mı ? Başka Camaro ruhsatı vermiş olmasınlar ?
    Quote Originally Posted by ygtkrmdnz View Post
    ya kabarırsa

6. MUY37's Avatar

MUY37 said:
    Quote Originally Posted by B.KAYA View Post
    Ruhsattaki motor,şase no. vs ile arabanın üzerindekileri karşılaştırdınız mı ? Başka Camaro ruhsatı vermiş olmasınlar ?
    Baktım onlara onlar tutuyor, bir sıkıntı yok onlarda...
    - The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

7. Arenimo's Avatar

Arenimo said:
    Fatura çiftkurtlar degil mi?

8. Burak K.'s Avatar

Burak K. said:
    Ruhsat kısmı kafa karıştırıcı fazlasıyla.
    Quote Originally Posted by ygtkrmdnz View Post
    ya kabarırsa

9. TigeR's Avatar

TigeR said:
    insan o kadar heveslenip o kadar para vermesi üstünede bu olayları yaşaması gerçekten kötü bi durum inşallah sorun hallolur ama zaman geçmeden biran önce yasal yollara başvurun bence
    Quote Originally Posted by Ludacris View Post
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

10. ozgurluk's Avatar

ozgurluk said:
    Quote Originally Posted by Arenimo View Post
    Fatura çiftkurtlar degil mi?
    Görünüşe göre fatura çiftkurtlar değil. İşin içinde iş var sanırım.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

11. Arenimo's Avatar

Arenimo said:
    Sanirim arac firma ithalati ciftkurtlar neden size baska bir firma adi altinda faturalandirsin araci? Muhtemelen size firma ithalati verip 2 sene garanti kapsaminda bakiyo dealer oldugu icin 2 sene ithal araclarada garanti vermek zorundalar

12. yigitblr's Avatar

yigitblr said:
    dışardan grey market alıp garantili diye satma olasılığı nedir?

13. mechanic's Avatar

mechanic said:
    yanınıza bir avukat alıp oraya gidin. isteklerinizi belirtin, size cevap için bir süre isteyeceklerdir.
    sonuçta çözümlenmezse,
    1. chevrolet merkeze ing mail atın sadece durumu anlatın.
    2. cevap alamazsanız
    dava açın.
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

14. Emre Ekrem's Avatar

Emre Ekrem said:
    Çok çok geçmiş olsun, bir tanıdık Ankara da Chevrolet bayisinden aldı ve hiç bir sıkıntı olmadan kullanıyor, yazınızı okuduktan sonra "kendisi de yazacaktır" servis durumunu sordum, mutlu mesut geçiniyoruz diyor. Büyük kısmetsizlik olmuş.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

15. SOMEONESPECIAL's Avatar

SOMEONESPECIAL said:
    Hani derler ya "Paranla rezil olmak"... Bu olması lazım sanırım.
    Yazık günah ya...

16. Mertİ. said:
    sizin olayınızın benzeri suan benim başımda var ama benim aracım grey market dahada kötü. sabahtan beri bende uğraşıyorum 2 aydır plaka çıkarmadılar bugün son dedim ihtar çektirin avukatınıza danışıp şahsen öyle yapıcam ben. telefon görüşmelerinide söyleyin kaç kere aradığınızı fatura detayından bakıp kanıt gösterebilirsiniz konuşmaları diye tahmin ediyorum.

17. karsiyakaliozi's Avatar

karsiyakaliozi said:
    başka sırketın adına fatura duzenlenmesı mıde bulandırıcı bence gery market tehlıkesı gorunuyor avukatdan bi ihtar cektirseniz iyi olur elinizde belge olur geçmiş olsun
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

18. SULTANOGLU's Avatar

SULTANOGLU said:
    başka şirket üzerinden fatura diyince hakikaten korktum bu chevrolet in dünya kapsamında garanti tarzında birşeyi var mı ? varsa grey olarak kendi baysinde satp var bizim garantimiz diye vermiş olabilirlermi ?
    74 model sehpa...

19. yigitblr's Avatar

yigitblr said:
    Quote Originally Posted by SULTANOGLU View Post
    başka şirket üzerinden fatura diyince hakikaten korktum bu chevrolet in dünya kapsamında garanti tarzında birşeyi var mı ? varsa grey olarak kendi baysinde satp var bizim garantimiz diye vermiş olabilirlermi ?
    +1 bende okuduktan sonra aklıma ilk bu geldi
    Garanti sadece çiftkurtlar için geçerli olmasın?