masallah sabırlı insansınız. dava edin bunları
Printable View
masallah sabırlı insansınız. dava edin bunları
geçmiş olsun umarm kısa zamanda bütün problemleriniz hallolur
Hakan aynısını ben yazdım yukarıda muhtemelen bu şekilde garanti şu anda tüm dealerlarda geçeri bu gün porsche de alsan bmw veya mercedes de alsan 2 yıl ila 5 yıl artık firmanın fabrika garantisi kaç sene ise o süre zarfında bayi bakmalka yükümlü
garantiyi veren öreneğin BMW aldıysak borusan yada kosifler yada özgörkey vermiyo almanyadan bmw ag veriyo muhtemelen buda bu şekilde bir galeriden ithal araç alıp verdiler nasıl olsa garanti girişi yapıldı 2 yıl bakılıcak 2 yıl sonunda bu araç satılırken yada müşteriye biz size bu aracın ithal olduğunu söylemiştik gibi bir çıkışta bulunacaklar bence sıcağı sıcağına bunun üzerine gidilmeli gerekli yerlere şikayette bulunulup dava açılmalı nitelikli dolandırcılığa girmekte yapılan
çiftkurtları bende profesyonel bir firma bilirdim. Çok geçmiş olsun. Hakikaten işiniz zor. Paranla rezil olmak böyle bir şey :(
Çiftkurtların Allah Cezasını versin.hayatımda bu kadar kötü iğrenç bir servis görmedim.nerde beceriksiz eleman nerde beyın ozurlu ınsan var hepsı orada.
valla ben okurken sınır oldum allahtan basıma gelmemiş böyle birsey..geçmiş olsun üzücü olayLAR
doğuş oto -borusan-mengerler dışında gerisi yalan hikaye ... galerici ile sanayiden bir usta birleşip mekan kursa bazı servis satış noktalarından daha iyi hizmet verir..
Gercekten çok can sıkıcı bir durum olmuş..
İnşallah tüm sorunlarınızı çözersiniz..
demekki ilk arabayı size satmışlar geçmiş olsun.
oruçlu oruçlu hiç olmadı allah sabır versin size
Okudukça içim daraldı.. Bu yazının bir kopyasını camaro nun ana dist. fabrikasına gönderin. Birde güzel bir avukat bulup maddi ve manevi tazminat davasında bulunun.. Siz çektiyseniz onlarda çeksin..
Ben katil olurdum heralde.... Bence dava etmelisiniz.
Ciftkurtlardan sifir civic type r almistim 2004'te, bagaji boyali cikmisti, normaldir yadirgamadim basiniza gelenleri, boyle bir tutum sergileyen firma maalesef.
Çiftkurtlar bereç honda orayı da tavsiye etmiyorum özellik ile servisini .
yazıklar olsun sizi bu kadar uğrastırdıklarına sözde çiftkurtlar büyük bir firmaydı ama gözümde sıfırlandı su an
Okurken daraldım hakikaten
Bir de bunca olayda burada yazdığınız gibi seviyeli ve terbiyeli davranabildiniz mı cidden?
Bu olay , arabayi satabilmek için yalanın biri bin para taklaci güvercin modundaki satıcının "ogluum camaro sattım laaaaaaan" seklinde satıcılar arası bir tatmin pesinde olduğunu gösteriyor
Ciftkurtlar adı benim hep tüylerimi diken diken etmiştir...
sen bunları dava et o arabanın parasını alırsın bedavaya gelir araç :) ama öyle böyle değil d..lı bir avukat olsun
Sabrınıza hayran kaldım... ben olsam servisteki muameleden sonra arabayı iade ederdim yada yakardım sanırım orayı... bir an önce sağlam bir avukata başvurup bu işi çözdürün derim.. sizin iyi niyetinizi kullanıyorlar sürekli....