inceeeee çok inceeee:D
Printable View
dönerciye bak sen :D
İngiliz plakasına benzettim bende. Çünkü Plakada GB ibaresinin olması şartı yok. plakaya göre araç Leeds şehrinden ve 2011'in 1 mart 31 Ağustos tarihi aralığında tescillenmiş.
ingiliz olması muhtemel, adam zaten yılın büyük bi kısmını orada geçiriyor. çalıştığım çiçekçinin karşısındaki cafe e gelirdi sık sık :)
siyah bmw'si vardi sagdan direksiyonlu plaka yine boyle biseydi. suresi doldu galiba simdi bunu getirmisler. benim arabayida satcam yusuf guneye sikintisiz binsin tr'de istedigi kadar:) numarasini bilen pm atsin:)
Şarkıcı değil aslında yaptığı kuyumculuk işini gizlemek adına şarkıcı gibi takılıyo :D
Kasap diye hatırlıyorum ben yahu:D
Yusuf Güney iyidir ya hatta programa çıktı kendi arabasıyla:)
Limit Yok programında Tarhan Telli'nin İstanbul Park çekimlerindeki Konuğu Yusuf Güney - YouTube
bundan 2 sene önce rx7 ile gelmişti ingiliz plakasıydı yanlıs hatırlamıyorsam
3 hafta once emilde egzoz yapiliyodu bu arabaya hatta kendiside ordaydi
yusuf güneyi tanırım kendiside trabzonludur aslen ve tam bi hız hastası modfiye ve hızlı arabaları sever geçenlerde istanbul parkta piste çıkmıştı ses 31 plakalı evonun içindede bulundu :)
Toprağımdır sever hızı ;)
Gizliden tech üyesi bile çıkabilir :) Motorsporları ile baya ilgili.8 ayda birde araba değiştiriyor vize için.
ingiliz plaka arabası
Bu kadar param olsa bile yine de böyle bir şey almam.