İngiliz plakasına benzettim bende. Çünkü Plakada GB ibaresinin olması şartı yok. plakaya göre araç Leeds şehrinden ve 2011'in 1 mart 31 Ağustos tarihi aralığında tescillenmiş.
ingiliz olması muhtemel, adam zaten yılın büyük bi kısmını orada geçiriyor. çalıştığım çiçekçinin karşısındaki cafe e gelirdi sık sık![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
siyah bmw'si vardi sagdan direksiyonlu plaka yine boyle biseydi. suresi doldu galiba simdi bunu getirmisler. benim arabayida satcam yusuf guneye sikintisiz binsin tr'de istedigi kadarnumarasini bilen pm atsin
![]()
Şarkıcı değil aslında yaptığı kuyumculuk işini gizlemek adına şarkıcı gibi takılıyo![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kasap diye hatırlıyorum ben yahu
Yusuf Güney iyidir ya hatta programa çıktı kendi arabasıyla
Limit Yok programında Tarhan Telli'nin İstanbul Park çekimlerindeki Konuğu Yusuf Güney - YouTube
I love my Honda
yusuf güneyi tanırım kendiside trabzonludur aslen ve tam bi hız hastası modfiye ve hızlı arabaları sever geçenlerde istanbul parkta piste çıkmıştı ses 31 plakalı evonun içindede bulundu![]()
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Gizliden tech üyesi bile çıkabilirMotorsporları ile baya ilgili.8 ayda birde araba değiştiriyor vize için.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)