bende hergün mashattanda görüyorum bu aracı A3 blok önünde otoparka park etmemek için ısrarcı arkadaş her gece sırılsıklam oluyor arabası yeşil alanlar sulanırken yazık... TR plakalı olsa iyimiş![]()
bende hergün mashattanda görüyorum bu aracı A3 blok önünde otoparka park etmemek için ısrarcı arkadaş her gece sırılsıklam oluyor arabası yeşil alanlar sulanırken yazık... TR plakalı olsa iyimiş![]()
sagdan dıreksıyonu bır turlu tutmuorum ya![]()
Dönerci yada kasap olması benı ilgilendirmiyor ama yurtdışında işçi cocuğu sonucta.800 beygirler ralliler pistler makasa karşı olmalar sosyal mesajlar.. Arabaya otururken heyecandan bayılıcaktı birde sakinmiş İstanbul parka cıkıyor koltuk pozisyonu yüzündeki ifade direksiyonu tutuşu cayır cayır her viraj kafadan kaydırması...Senın rallini yerim ben![]()
sagdan dıreksıyonlu arac kullanmak cok zevklı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
tr de fazla gezmesin o arabayla , döndüğünde harcadığı benzine bi albüm parası verdiğini anlarsa tr de kiralık albeayla takılır bundan sonra![]()
off o nasıl videodur ya... BAN....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Bundan 2-3ay oncede Tophane'de aynı yerde oturuyorduk..Disarda bu aracı gormuştum dikkatimi çekmişti..
Meğersem onunmuş![]()
Kamyonculuktan alışkanlık mı kalmış tek elle kullanmak, iyi ki rallicisiniyi t.şk geçtiler ama ahahaaha. tam bi komedi video
birisi çıkıp bu adam kokoreççiydi desin diye bekliyorum.
bu arada bir honda değil yorumuna kahkalarla katıldım![]()
Şöyle bir video izlemiştim, ne kadar doğru bilmiyorum ama mantıklı.
Trafik neden sağdan akar? | Kumanda TV
Araç Ingiltere plakalı.
Audi A1 Sportback 1.6 TDI S-Tronic - Scuba Blue
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)