evkurun evyıktığını gördümde evkurduğunu hiç görmedim.
bu tip yerlerden cok darda kalınmadıkca alısveriş yapılmaz kendi piyasasını olusturmuslar resmen zor durumda olan insanlara bi tekmede biz vuralım mantıgındalar.
gerci alanlara akıllı gözüyle bakmıyorum ihtiyac malzemesi dısında paran yoksa alma biriktir nakit al ben kk ile taksitli alısveriş yapsam bile onu ödeyecek nakiti kenarda illaki bulundururm yarının ne olucagı belli değil ve taksitte fark almıyorsa böldürürm ne gerek var olmayan parayla baskalarını zengin etmeye
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Evkurdan mal alan bir grup var direk tokatçı adamlar, senetle 3000e aldıkları 4s leri nakite 1300 e telefoncuda bozduruyolar..
evkur'dan mal alıp da geri ödeme yapmayan o kadar çok vatandaş var ki aklınız durur. 3-5 gün önce evkur'un postaları geldi merkezimize, ihtar kağıtları. yeminle en az 5.000 tane vardı. ayırmakla bitiremedik. ne kadar çok vatandaş varmış dedim evkur'a borcunu ödemeyen. bunun gibi 5-6 ayda bi geliyor evkur'dan ihtar mektupları. ödemelerin bu kadar geri dönüşü olmayıp da nasıl para kazanıyo bu adamlar anlamıyorum.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
forum da telefon işiyle uğraşan varsa eğer fiyat konusunda anlaşırsak nakit alabilirim. maksat yabancıya gitmeyelim.
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
Adamlar mal vericekler kart yok bişe yok senetle birde ucuz olucak başka bir arzunuz var mı![]()
S3 ün fiyatı 2200 yada 2100 tl burdaki evkurda.
Bence normal yani koydukları para , he yapılan etik mi değil mi konusu ayrı bi olay.
Bunu ticarete dökmüş olanlar var evkurdan 3 bin 5 bin tl ye tv alıp bozduranlar vs kanalınız varsa çok uygun ürünler alabilirsiniz
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
evkurun kopegı olcama kredı kartının kopegı olurum vallapesın fıyatına taksıt olayı guzel odemelerı takıp edersen kredı kartlarını ıyı bısey
akıllı kullanırsan
![]()
koskoca evkur'un bi internet sitesi var (evet baktım) evlere şenlik. ürünlere bakayım dedim, vay arkadaş yaa standların fotoğrafları çıkıyo.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
güzel kardeşim, yerinde ben olsam almadan önce bir kez daha düşünürüm az buz paralar değil çünkü telefona vereceğin paralar, he sen almadınmı diye sorsan ben de aldım, ama sinir lenip 4 5 ay önce bi tanesini yağ variline vurup kırdım, evvelki gün bi tanesini daha 3 parça ettim, daha iyi şeylere harca paranı bana soracak olursan şu anki kafam olsa hayatta para vermezdim
körler sağırlar
Turkcell ve vodafone da (belki avea'da da vardır), ayda 5 tl 24 ay vade total 120 tl ye gelen bir telefon var. Tavsiye ederim .
Burdaki linkte bilgileri ve resimleri mevcut.
Turkcell MaxiPLUS5 Tüm Özellikleri ve Detaylı İnceleme | Android Tanıtım
Birçoğumuz sıradan orta halli vatandaşlarız. Türkiye'de ki koşullarımız belli fakat ayağımızı yorganımıza göre uzatmıyoruz. Bana göre özentilik hat safhada. Adam ayda 1.000 TL para kazanıyor oda en iyi ihtimal. Elinde 2.500 tl lik telefon,24 ay taksitle almış. Bu özentilikten başka bir şey değildir,kimse kusura bakmasın üzerine alınanda alınsın. 2 sene bir telefona çalışıyor adam. 1 sene içinde telefonun başına bir şey geliyor, ya kırılıyor ya çalınıyor ya başka bir şey oluyor. Amele gibi kullanmadığı telefonun parasını 1 sene ödüyor. O kadar çok bu durumu yaşayan,çok boktan bir his olsa gerek
Allah herkesin gönlüne göre versin..
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Evkur'u savunduğumdan filan değil de; kart yok, peşin para yok, ödemeler kaç ay sonra başlıyor; ee adamların da o kadar vade farkı koymasından başka daha doğal ne olabilir ki?
Ne bekliyordunuz yani?
Konuyla alakalı olarak ben olsam ben de almazdım. Nakit ya da kredi kartına taksit gibi imkanlar dururken..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)