ALLAH rahmet eylesin..
allah geride kalanlara sabır versin
Yarabbi görünce görüntüleri çok kötü oldum..Allah yakınlarına sabır versin , mekanları cennet olsun, çok kötü can vermişler..
Babana aratmakta nedir arkadaş ..
allah yakınlarına sabır versn çok kötü bi durum :S
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin lakin arkadaşlar sosyal mesaj vermeyi bırakalım artık. Benim de altımda porsche olsa ben de her an gaza gelebilirim. Yok orda basılmaz, yok burda basılmaz... Bu o an kontrol edilebilir bişey değil bunu hepimiz biliyoruz.
An geliyo bi 2-3 yapıp bırakıyım diyosun, o an sonunu düşünemiyosun... ki biz bunları ortalama 100-200 beygirlik kıytırık araçlarla yapıyorken o porsche nin verdiği güvenle her an gaza gelinebilir.
Bu arkadaşlar da anlık gazın kurbanı olmuşlar, tekrardan allah rahmet eylesin üzücü bi durum allah kimsenin başına vermesin
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
Allah rahmet eylesin üzücü![]()
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
ilginc bir sekilde Drahte ye katiliyorum ...
Tabi sana da
Kimse Olmek istemez Kaza yapmak istemez herkez pro surucudur hicbisey olmaz ...
Ama ne yazikki aci sonuclar dogdugunda bu yukarda yazdiklarim yerini huzne birakir bir gurup insan icinde bole olsa olmazdi 300 le gitmistir kesin gibi yorumlarda yersiz eger Kadere inaniyorsaniz ...
iyi kotu ole bole ben tanimam bilmem uzuldum iki gencecik insanin hayatina ...
Allah Rahmet eylesin.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Sürücü arkadasimin yakin bir arkadasiymis herkes sok icinde Allah rahmet eylesin.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
jantlar nerde göremedim ben ya![]()
vayy bee çalışıyoruz onlarla sürekli tetaş a.ş firma sahibinin oğlu şoka girdim gördüm allah rahmet eğlesin
Çok yazik iki eve atesi dustu ve onlati yakiyo allah gani gani rahmet eylesin sevenlerine sabir versin yazik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)