çok acı bir tablo, yazık olmuş gençlere, Allah rahmet eylesin, yakınlarına ve sevdiklerine sabır versin....
çok acı bir tablo, yazık olmuş gençlere, Allah rahmet eylesin, yakınlarına ve sevdiklerine sabır versin....
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Andromedadan gecenin bı saati acı bı fren sesinden sonra resmen bı patlama duydum. Arkasından da polis ve ambulans sirenleri. resmen yataktan fırladım noldu diye. Sabah da simit almaya komşu fırına giderken baktım ki arabanın parçaları heryerde.
Allah korusun.
O yolda gece lamba yanmıyor hatırladıgım kadarıyla,degişmediyse eğer. Ve Rampa falanda hıza çok müsait.Allah rahmet eylesin, açıkçası pek 120 işi gibi bile gelmedi, 1 bucuk metrelik duvarı aşmış.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Allah rahmet eylesin
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Altında porsche var, zaten potansiyelin belli. Şehir içinde gaz açarak kime neyin çakasını satıyosun arkadaş anlamıyorum ya. Kimse yanlış anlamasında üzülmedim, Allah(c.c) yakınlarına sabır versin.
Simdi ordan gectim, kenarda duvarin onunde toprak rampa gibi olmus, ondan o kadar yukselmisler
İstedigi kadar hizli olsun, sonuc olarak insanoglu, hata yapabiliyor, ve bedeli agir olmus, Allah her ikisinide rahmet eylesin, yakinlarina sabir versin
Arabanin adi porsche olunca drahtenin soyledigi kiskanclik baslamis bu arada
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
mody ++
10 krkter
uzucu bır durum.yol calısması sebebı ıle olduysa cok daga acı bır durum.emnıyet kemerı takılı deılmıs sanırım.allah rahmet eylesın.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.
Allah rahmet eylesin Vatandaslar o bolgede yarisildigini emniyetin onlem almasi gerektigini soylemisler dikkat etmek lazim
Allah rahmet eylesin ;
https://www.facebook.com/onur.cilingir
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)