geçmiş olsun
Printable View
geçmiş olsun
4 günde 8 araca baktım hiçbirisi söylendiği gibi çıkmadı arkadaş, hep yalan dolan, böyle satıcıların taaaa.......
memleketimiz böyle inasanlarla dolu malesef araba bakmaktan soğudum
Üzülmeyın yapacak bısey yok.Böyle insanlar bir tek kendılerını şeytan sanıyor madem orda öğrendın aracının durumunu 2 dk delikanlı ol en azından özür dile masrafını öde.Belkı o öyle bı hareket yapsa siz o yol parasını almıcaksınız ama kaçtığına göre besbellı duruyor korkusu olmayan adam racının arkasında dururdu en azından başka bı ustaya gösterelım derdı.Sizde İnşallah gönlünüze göre bı 3.30 ci bulursunuz bende izmire geldığımde en azından yakından görürüm bana sahip olmak nasip olmadı :)
allah böylelerinden sakınsın devamlı araçların içindeyiz ama son dönemlerde böyle insanlar çok arttı. adama ekspertiz yaptırcam söylediklerinden başka birşey çıkarsa karışmam dersin servisin kapısından dönerler abi acil işim çıktı derler. olur abi istanbul trafiğinde normaldir derler. arabanın ilk sahibiyim der serviste kapı boyalı çıkar arkadaş haberi yokmuş gibi davranır aa nası olur falan der saçma sapan işler gerçekten. ikinci el piyasasını böyle rezil ettiler ülkede. en güzeli garantili galeriler veya sıfır araç galiba. böyle kansızlar yüzünden insan araçlardan soğuyor alım satım yapamıyor gönlünce.
Ben böyle müslüman adamında tutacağı orucunda... Ulan nasıl bir şeydir. Sorarsan ondan büyük müslüman yok burada adam dolandırır arkasını döner namaz kılar. Yazıklar olsun yaw.
valla kazık atma işinin şehirle alakası yok. Kanı bozuk heryerde var.Bunun ankarası istanbulu izmiri olmaz. Ortalamaya vurursan istanbuldan daha sahtekar şehir bulamazsın o zaman.
bi keresinde bi dacia satıcaz araba hatasız sadece park halindeyken biri tıkladı arkadan ufak bi hasar vardı servise götürdük karşı tarafın sigortasından servise de şart koştuk boyasız yapılacak diye ki boyaya gerek yoktu
neyse iş bitti servisten boyasız yapılmıştır diye bide mühürlü kağıt aldık
gel gör ki satışa çıkarttık 2. gün ilk gelenle anlaştık aracı expere götürdük 21500e anlaştık experde arka tamponda 1 karış boya çıktı yerin dibine girdik
babam ödedi experi özür diledik durumu anlattık satmıyoruz vazgeçtik dedik karşı taraf ısrarcı oldu abi ben kabulum dedi 21250ye verdik adama
sonrada boyasız yapılmıştır kağıdını bulup faksladık alıcıya
şimdi benim arabada boya var bir parça değişen var değişen sağ çamurlukmu tamponmu bilemediğimden dolayı önce ben baktırıcam sonra koyucam aracı satılıklara satmaya karar verdiğimde
Meydan dayagi aticaksin boylelerine yavsak herif.
son 1 ayda baktığım arabanın (e46) haddi hesabı yok, bir tane içime sinen araba bulamadım. gittiğim arabaların telefonda konuşulanlarla ne bir alakası var, ne de elle tutulur bir yanı. insan verdiği paraya değil, harcadığı zamana acıyor.
geçmiş olsun , fiyatından belli zaten az çok durumu.
bırakın kişilerin bunu yapdığını artık yetkili servislerde yapıyor, ismi lazım değil x subaru servisinden 2006 2,r aldım km siyle oynamışlar bende servis sahibini tanıdığım için baktırmadım hiç bir şeyine satarken çıktı adama rezil oldum...
aynen sehırle alakası yok ınsanların cakallıklarıyla alakalı
gecenlerde benım hondaya e46 takası geldı.resımlerde araba hosuma gıtmedı dusunmuyorum dedım kapattım konuyu.ardından bır daha msj 1 yuz yuze goruselım araclara canlı bakalım ben sızı ıkna ederım" dedı.ıkna ederım ne demek ıstedıgın rakamı kabul ederım demek. bunlar geldıler 3. sanayıde bulustuk.ben arabayıcanlıda begenmedım cok oynanmıs aractı.ben soguk soguk konusurken bunlar benım arabanın kapı fıtıllerını varıncaya kada sokup ıncelıyorlar. o sırada huseyın balkener abımız geldı.arabaya bı bakarmısn abı dedım.huseyın abı daha arabanın etrafından 1 tur atmadan arabanın sahıbı cıkıstı "arabada bısey yok neyıne bakıyorsunuz":soru: şaka gıbı ınsanlar. bır tek kendılerını akıllı sanıyorlar
Bir de böylesi var. Kendi arabalarına bakıtmazlar, bakıtsalar bile kendi ustasına götürmek şartı filan koyarlar ama başkasının arabasının her yerini söküp, edip, fellik fellik bakarlar/baktırırlar. Alırken kızoğlankız olsun ister, kendisininkini satarken kadın olsa da onun gözünde kızoğlankızdır bu tiplerde..
Zaman ve paradan cok o hayal kirikligi yokmu, yasatanlarda layigini bulsun diyorum sadece...
Arayan soran olmadi 2 gun oldu :) buarada aracin ilani galeriden tekrar acılmis aradim degisen yok diyolar :))
Subanallah....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96783829/detay
bu nasıl bi kaypaklık anlayamadım ki... :)