bendede kkartı vardı bu bankanın ama benım taksıtlerım olmasına ragmen ıptal ettirdim kart kapalı ama taksıtlerı oduyorum extre gelıyor her ay aıdat odemedım
bendede kkartı vardı bu bankanın ama benım taksıtlerım olmasına ragmen ıptal ettirdim kart kapalı ama taksıtlerı oduyorum extre gelıyor her ay aıdat odemedım
Gecmis olsun ve tekrardan basin sagolsun...
Hem yapi kredi hem de is bankasinda calismis eski bir bankaci olarak hakikaten birbirlerinden dip totalde bir farklarinin olmadigini net bir sekilde soyleyebilirim..
Biri bir hizmete para almaz , gider baska yerden alir , adini degistirir vs vs...
Sonucta yil butununde cebinden havaya ucN bakiyeye baktiginda her bankanin ayni oldugunu gorursun.. Sistem boyle...
Bu nedenle ben de tek bir bankaya neyim var neyim yok gecmek istiyorum sms bu sefer de bu serserilerin her birinin farkli bir iste avantajlari ortaya cikiyor , ozetle bu firsatlardan yararlanmak icin de hemen hemen butun buyuk bankalarla istemesen de calisiyorsun...
Buyuk kumpas var...
Kacamiyorsun..
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
teşekkür ederim.
ben yıllarıdır işbank ile çalışıyorum. ne hesap için ne kredi kartı için ne de ırt zırt para ödemiyorum. en son ykb ve garantiden bütün otomatik ödemlerimi çekip oraya topladım. (toplam 9 adet oldu şu an) bonusla da alışveriş yapmıyorum. taksitler bitnce onu da iptal ettireceğim. tek kredi kartı. sonuç itibari ile tek banka en mantıklısı![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Bankalardan yaylım ateşi!
Taslağın yasalaşması kredi kartı pazarı ve işlem adedi açısından hâkim durumda olan büyük bankaları daha çok etkileyecek. Halihazırda dört banka bu pastadan en büyük payı alıyor. Geçen yıl Garanti 2.3 milyar TL, Yapı Kredi 2.3 milyar TL, Akbank 1.9 milyar TL, İş Bankası 1.7 milyar TL ücret ve komisyonlardan gelir elde etmişti.
Okumadan imzalamam.....
Biz bizimle çalışan arkadaşların maaşını günü gününe yatırırken banka aynı zamanda devirlerini yapmıyordu yada h sonları tutuyordu hesaptan çekilemedi vs.vs hep sorun bizde yaklaşık 1 senedir başka bankaya geçtik ticari amaçlı kesinlikle tercih edilmemesi gerekir.
valla 41 yaşındayım, bunca banka ile çalıştım ve hepsi aynı olsa burada diğer bankalar için de buna benzer konu açmış olurdum değil mi arkadaşım
bana göre var bir farkı ki açıyoruz.
özetle;
1) Başka bankalar başka şehirden kendi hesabına para yatırmk için sizden MASRAF ALMAZ!
2) Başka bankalar 2-3 otomatik ödeme talimatı verdin mi yıllık kullanım bedeli ALMAZ!
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
İlk işyerimde maaş işbankasına yatıyordu. Hiçbir kesinti ıvırzıvır yoktu, kredi kartından, hesaptan falan. Aslında hala da yok.
Şimdi maaş ING'ye yatıyor, ordan işbankasına eft yapıyorum. ING şerefsiz maaş hesabından 6 ayda 1 işletim ücreti kesiyor. Maaş hesabı olmasına rağmen.
İşbankası da ilk defa geçen ay yatırın hesabımdan 5-6 tl kesinti yapmış. Bir kere diye ses etmedim, bakalım 1 daha olacak mı. Bir de işbankası oldukça iyi maxipara veriyor. Ayda 30 TL falan chippara yüklüyor kartıma.
Fakat havaalanı lounge bedava idi benim kart türüne, şimdi 25 TL yapmış şerefsiz. Neyse artık onuda şirkete masraf yazarım......
Okumadan imzalamam.....
Yapıkredinin hastasıyım. Maaş için hesap açtırmam gerekti gittim hesap açtırdım neyse banka kartım çıktı hesabı kullanıyorum. 1 hafta sonra şirkete bi zarf geldi yapıkrediden. Açtım baktım başvurmadığım kredi kartının başvurmuşum gibi red edildi cevabı gelmişMüşteriye red cevabı vererek kendi egolarını tatmin ediyolar sanırım başvursam tamam diyeceğim ama neyse
![]()
BİNGO
Geçen yıl ücret ve komisyonları 14.5 milyar lirayı aşarak toplam gelirleri içinde yüzde 22'lik paya ulaşan bankaların, kârının da büyük bölümü bu kalemden geliyor. Ücret ve komisyonlardan sağlanan gelirlerin kâra oranı yüzde 75'e ulaşmış durumda
Şekil a ,herşey net, hepsi alıyo ama kimisi aç gözlü, fazla alıyor. toplam karın %75i bunlarmış yuh. Allah gözünüzü doyursun.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
subelerde islem azalsin diye internet bankaciligi ucretsizdi hatirlarsaniz simdi onun icinde aylik kullanim bedeli aliniyor.
yakin zamanda subeici islemlerde kendi hesabiniza para yatirirken para keselerse sasirmayin..
Experience is what you get when you don't get what you want.
finansbank bana kmh hesabı açmış bilmiyorum.. hatta haberim yok kredi kartından dolayı hesap açmış o hesaba bağlıymış.. geçen gün havale geldi 150 tl atm ye gittim çekeyim diye hesap işlemleri dedim para çekme dedim hesapta 38 tl var bu nasıl olur dedim hesap özetine baktım uzun uzun rakamlar açıklama gözükmüyor.. hem nomrla banka hesabının hemde kmh hesabının 6 aylık hesap işletim ücreti .. alınmış... :Q 55 küsür 6 aylık ikisi 110 felan yapıyor kafayı yedim ben kmh kullanmadımki ? normal hesap ok tamam diiim de 55 tl nedir oheens dedim ama aradım kız mırın kırın yapıyor oruç kafa açtım azımı valla küfür keramet kredi kartını kapatın dedim bütün hesapları iptal edin.. dedim bekliyourm şimdi bakalım ne olcak..
low is low
Çok geçmiş olsun abi maalesef bankalar insanlar sesini çıkarmadığı sürece yolmaya devam ediyor, benzer bir olay iş bankası tarafından benim başıma geldi, hesabımın olduğu şube değil, telefonla aradığım müşteri hizmetleri ile çözdüm olayımı, şubelerde bu yetki yokmuş onu öğrendim. Dün akşam televizyonda gördüğüm habere göre yeni tüketici kanunu çıkıyor, taslak hazır 2013 yılı içersinde yasalaşacağı söyleniyor, yürürlüğe girdiği takdirde, kredi kart aidatı, hesap işletim ücreti vb. kesintileri haksız kazanç olarak görüldüğü için bunları tüketiciyi korumak adına engelliyor ve buna benzer 54 madde var buyrun inceleyebilirsiniz.
İşte 54 Maddelik tüketici yasası
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Yapi kredi Koc'a gectikden sonra iyice rezillesti!
Ayrica basiniza gelenler kladik banka soguslemesi...
Herseyden bir acik bulup akli fikri para goturmekte bu adamlarin!!
Günde 15 bazen 19 saat el yanında gündeliği 20 tl ye çalışan biriyim üniversiteden dolayı kredi kartı kullanıyorum genelde internet alışverişi için kullandığım bi kart olduğu için nerdeyse hergün 3 5 birşey yatırırım geçen gün banka saçma bi sebebten 20 tl mi hiç etti birde 20 tl üyelik aydatı kesti adama diyorum televizyonlar bangır bangır bağıror üyelik ayıdatı adı altında para alınmaz diye diyorum adam dilekçe yaz şunu yap bunu yap diyor kavga etsen bi dert etmesen eşek gibi 20 tl için 15 saat çalışıorum, adamlar 2 sn de bu paraya sahip oluyor sanki ben bankamatiğim amk spor ajansı...
Gecmis olsun. Şahsen İs bankasından baskası yalan benim için. Hele birde Atatürk havalimanı dış hatlarda maximum lounge diye bir yerleri var, tam omurluk![]()
"Korkmadık, savaştık"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)