USA da Alman arabası istemiyorlarmı ne ((:
Printable View
USA da Alman arabası istemiyorlarmı ne ((:
en iyi sonuc mercedes...
basarılı bi crash test güvenlik önlemlerini arttırırlar umarım ummadıgım bazı araclar buyuk hasar aldı
standartlar yükseldi yani.
"Teste giren Lexus markasının sahibi Toyota Motor Co. otomobil şirketinden yapılan açıklamada ise şirketin test sonuçlarını kabul ettiği bildirildi.
Açıklamada, "Bu yeni test ile kurum çıtayı yine yükseltti ve biz yeni araçlarımızı tasarlarken bu zorluğa cevap vereceğiz" denildi."
İşte Japon farkı burda. Çalışmaktan yorulmamak ve her türlü eleştiriyi dikkate alıp değerlendirmek. Mercedes'in açıklamasıysa tam bir kibirli Alman açıklaması olmuş. Benim malım bu, en iyiside bu (kendine göre), eleştirini kendine sakla mantığı.
Arkadaşlar euro ncap testiyle neden karşılaştırıyorsunuz? Olay zaten yeni bir test.. Direk vb. ince nesnelere köşeden çarpınca ne oluyor diye.. Sonuçları okumadan yazanlar var, aracın ne kadar dağıldığına bakmayın önemli olan içeride yaşayan.. c class en iyi diyorsunuz adamlar geçememiş farkında mısınz :)
Ayrıca küçük bir ayrıntı, yan hava yastıklarının yeterince şişip şişmediği çok önemli çünkü geçemeyen çoğu araçta mankenler airbaglerin arasından göğüse vuruyorlar..
bir merco, bmw, vw 64km hızla bu hale geliyorsa ben artık birşey diyemiyorum. birde bu testleri 120-130 km hızla deneseler en azından ölüp kalıcağımızı görelim :)
metini ve videoları bilerek aynı başlığa koymuştum net anlaşılsın anlatılmak istenen diye yoksa videolar bölümü de mevcut,
yeni bir test ve alışılmışın dışında herkes ncap testlerine göre kaza yapmıyor ki videolar açık net yan kalan savrulan yolcuyu ayran gibi sarsan araçlarda mevcut açık net, perde hava yastıkları açılmayan da yada yok mu o araçlarda açılmadı koymayı mı unuttular tetikleme mi gerçekleşmedi mesele bunlar :)
volvo güzeldi güldüm hatta , bıraktı gitti :D
toyotayı anlamadım.
audi gitti iyice ,
mercedes iyi gibi sanki ama .
önemli olan kıstas , yolcu güvenliği tabi.
Bazı arkadaşlar üstteki yazıyı okumadan aracın aldığı hasara göre o iyi bu kötü demiş düz mantık... Üst taraftaki yazıda hangi araçların ne derecede oldukları yazıyor tavsiyem birde orayı okumanız...
volvo çok saglam araba ya.
Çok iyi ve doğru bir test olmuş , herhalde araçları tekrar gözden geçirecekler ve bu da tüketiciye pozitif olarak dönecektir düşüncesindeyim..
lincoln infiniti ve volvonun davranışı güzeldi bence,
mercedeste yan hava yastıkları falan hiç açılmyor kalması normal
volvo gene güvenlik konusunda şeklini yapmış :D
bu ne yahu kapılar kopuyor, tekerlekler kopuyor, konsol yer değiştiriyor.demekki bizim araçlarda kafadan direk vurcan :D ayrıca honda reno gibi arabalarıda merak ettim arkaya kadar giderlerdi herhalde:D