mını ve 407 dusunmuyorum pek
35bine veremesem de orta yolu buluruz.
http://www.techturkey.com/forum/otom...d-16-crdi.html
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
benim 35.000 liram olsa (hani olmaz da, olursa diyorum) ufak düşünüyosam a3, büyük oynayacaksam e39 5 serisi alırdım.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
pm attım![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
söylenen yakıt değerleri sallamasyonmu yoksa harbiden yeni nesil benzinli motorlar azmı yakıyo anlamadım![]()
kardeş bize fabrika ya da test verisi düşük litreler işlemiyo, 4 buçuk lira bizde yakıt.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
aklımda golf 1.6 geldı sıfır dırek yakıt tuketımı de lpg ıle bayagı dusecegını dusunuyorum sıfırı 36.900 kı bunun uzerınde bır pazarlık ıllakı doner bılen bınen varmı golf 1.6 102 hp
golf 1.6 102 hp kımısı gıder kımısı gıtmez dıor ancak olu de olmaz he cok ahım sahım bır yuruyusude olmaz ama ıyıdır yınede sıfırı da cok cazıb dırek lpg de yakıt tuketımı sehır dısı 20 krs sehır ıcı ıse 23-24 krs da ıyı gıbıme gelıor
valla hocam haklısında yapıcak bırsey kalmadı artık yanı buralara kadar geldık ılk basta amac dıkkat ceksındı baktık olmuyor artık kendımız ufak tefek bırseyler yaparakdan dıkkat cektırtmeye calıscaz gtı tampon takımı fılan o tarzda yapmaya calısırım ve varsakı yıne bır onerın acıgııım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)