sus lan çok konuşmaşimdi şöle birşey var yeri geldi 2 boty yeri geldi 5 boy oldu .. ama ankaradan çıkıp buraya gelmiş sağolsun belki sıkıntı yaşadı m3 rocco typer s2k vs biz demedik
ordan gelen aradaki rakım farkını arabanın aptallaşcağını ztn hesaplar ona göre tatlı bi atar yapar iboş
Sonuç olarak gürkanın araç sarıya göre eksik cooler yok bişe yok egsoz filtre yazılımla yürüyor gofik
![]()
murata çok geçmiş olsun..güç kaybına rağmen gayet iyi gidiyordu ama..
BGE gel beni bir yar![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Murata geçmiş olsun ,inşallah ufak atlatmıştır.
Deneme videosuna bakarsan fark var ama bin boy değil yani![]()
Lan gofik ! Ben ne dedimde yazdin bi ton. Bana ne kim kime ne arar yaptiysa.
Tamam ilk videoya lafim yok uzunda fark acilmis.
Ama 2. Videoda birakilmis trafikten dolayi.
Birakilan denemeye ilk denemeyi baz alarakmi yorum yapiyosunuz.
O zaman 1 kere basilsin baska deneme yapilmasin
Gurkan benden habersiz bisey ekleyip cikarma olm arabana. Kafa kafaya vuruyoruz kirbaci
Alican kilo ver kanka sende![]()
Charged & Supercharged
Arkadaşlar şimdi denemelere açıklık getireyim,
Arabamda sıkıntı var DV kaçırdı 2 de bastığımızda yan yana yada biraz ben geçerek gidiyorum her seferinde 3 e attığımda basınç keser kesmez duvara çarpmış gibi oluyorum gazdan çekip devam ediyorum o sırada da ara açılıyor ve bir anda açılıyor ara. 2 denemede çok kaçırmadı bir tanesi 2. video bir tanesi a4 beyaz ve benimkisi ile olan denemeki orda da Gürkan söylesin 1 boy ben öndeydim ama bıraktık erken trafikten.
Bu araba ,Ankarada nasıl gidiyor ben biliyorum burdaki Arkadaşlarda biliyor bin boy diyenlerinde boy kavramı dğeişik sanırım. O zaman şunuda bilin burdaki hiç bir araba yürümüyor ne aşırı beslemesi nede atmosferiği... Çok fark var arada aracım adına lütfen bunu anlayın. Söyledim anlamıştınızda en azından oralardaki konuşmalarda öyleydi... Denemelerde maaşalahh yerine hemen abartmalar ve kötülemeler baş gösteriyor bu kötü bir olay. Ankaraya gelirseniz beklerim bu arada.
---
Önceki mesajımda bile yazdım, rolantide bile afr 13 12.5 oluyor bu sağilıklı biz geçtik off diyorsanız eyvallah diyin geçtiniz ama sarı sıkıntılıyken geçtiniz bunu gürkan biliyordu kendisi bile söyledi bir anda duvara çarpmış gibi oluyorsun diye ancak burda değişik yerlere gitmiş b u kısım hiç dillendirilmemiş sankii. Hoş olmamış gibi
-----
Haa şuda var ne desem boş kimse demez arabası sıkıntılı ondan diye geçen geçmiştir geçilen geçilmiştir mazereti ne olursa olsun. Sonuç odaklı bakış açısı. Yapcak bişi yok. Çoğu kişi ve çoğu yer için aynı şey geçerli... Tek yapılması gereken sıkıntılarında söylenmesi...
Murat oncelıkle cok gecmıs olsun arabanda sıkıntı vardı evet ama ben buraya gectım dıye bısey yazmadım denendı yazdım gece benı bekledıgın ıcın ayrıca tesekkurler sıkıntı vardı arabanda ve ben bunu ınkar etmedım halledersın ben gelırım ankaraya ıns bıde RS lı arkadas o aksam ben denedım ben gordum sen neyın tartısmasını yapıyosun anlamadım ben sapladım ettımte demedım adam buraya zaten pıst ıcın gelmıs gelmısken denemk ıstedı denedık sende arabana guvenıyosun gel senlede denerız... Sıkıntı yok
COP&AYF
KARAMÜRSEL SEPETİ
Herkesede ıyı yorumları ıcın tesekkur ederım benım yorumum ben muratla denerken hıc zevklı gelmedı bana cunku bı sıkıntı vardı bellıydı gene soyluyorum arabanı sıkıntısı hallerdersın bu sefer ben gelırım ankaraya ıns
COP&AYF
KARAMÜRSEL SEPETİ
Tartışmalara gerek yok arkadaşlar kim olursa olsun sadece gerginlik oluyor sonuç yok. Sıkıntılarımı halledelim yolumuz kesişir her zaman deneriz. Biraz kompleks olsa bende o saatlere kadar beklemezdim. 4 de eve gittim 6 da kalktım piste gitmek için. 2 saatlik uykuyla yarışınca da ufak tatsızlıklar çıktı tabi pistte.... ZAten moralim bozuk başlatmayın çarkınızaDaha 2. seansı bile tamamlayamadık. İlk tecrübe kısa bitti.
Sen değil clioRS o![]()
Sıkıntı yok ya tartışma yaratıcak konuda yok ortada. Kalpler kırılmasın
Sıkıntım vardı gerçektende o şekilde de denedim evet. Denediysemde geçildiysemde geçildim evet. Yalanı yok ortada zaten kabul. Ama sıkıntılarımı çözeyim rövanşında anlarız akla karalarıEn kötü öbür pist organizasyonunda karşılaşırız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)