BGE sarı rocco'yu baya bir geçmiş ona yetişemedim ama videoyu koyarlar zaten gelince.
Ben ve bge kafa burun gidiyoruz,uzunda biraz önüme çıkıyo
BGE sarı rocco'yu baya bir geçmiş ona yetişemedim ama videoyu koyarlar zaten gelince.
Ben ve bge kafa burun gidiyoruz,uzunda biraz önüme çıkıyo
Charged & Supercharged
Bge yalan olur![]()
Remapped by ?
Maşallah deneyen araçlara gürkan sarı rocco gürkan öndeydi sarı rocco denemesinde . gp ilede kafa burun çok zevkli oldu fabia ile tekrar denenmesi lazım adam akıllı denenmedi benim gördüğüm
gundii maşallah stock ne güzel yürüyor gp senin kedi yavru daha ondan sesi az çıkıyor![]()
Yok yok dönüşte sadece Bge ile 3 5 kere denedik sonuç aynı, sarı rocco ile bir kere denedim ondeydim. Bi de A4 ile denedik ondeydim.
Bnm gördükleri bunlardi hatta sarı rocco ile Bge denerken aracim sogukken arkadan aynı anda bastigimda gaz kesmesem geçiyordum fakat yol musait değildi
Remapped by ?
Guzel denemeler oldu aracların hepsıne masallah allah kaza bela vermesın ama gene rollıng sonunda arabamın bobınlerı sıctı ıyıkı denerken yapmadı
COP&AYF
KARAMÜRSEL SEPETİ
O ne olm öyle Almanya savaşı kaybedince bizde kaybetmiş sayıldık gibi
Sarıyla Gürkan'ın videosu var da , bizim video yok ya. Çok zevkli oluyo ama Gürkan'la,2 de kafa çıkarıyorum,3 de o kafa çıkarıyo,4 de yine ben,5 de oGülbatur birinci,Şahbatur sondan geliyor, Gülbatur birinci Şahbatur geliyo , Gülbatur birinci geliyo... 10. yıl Gazi Koşusu'nu Süleyman Akdı'yla Gülbatur alıyo..
Charged & Supercharged
Hahaha benzinden tasarruf olmneyse bir daha deniycez o zaman gulbaturla ama Gürkan kankam da gelir devir doneriz
)
Ben yetisemedim yolu karistirinca deneyemeden donduk ama baya guzel denemeler olmus
Volkswagen Golf 7.5 highline 1.4 tsi dsg
Stingray CS 195 volvo penta 4.3 V6 225 hp
oncelikle BGE rocco ya kocaman masallah
zaten aracini durus sekline hasatayi aracin sahibi kadar aracta cok temiz
Bagaer roccocysumassallah herkezedeaassalhiveksik etmeyoj
Ankaraya bekliyorum Gurkan ben dv olayini cozDukten sonra. Bge ile denedik biyakin gdyoruz bi cok grciyor. Sebebi dv kacirip basinc kesme. Basinc gelmesi icinde gazdan qyagimi ckip tekrar basiyorum oda her seferin 1 sn basmamak demek.
Artik duyariz sari roccouu soyle gectim diye. Ama skntilarimida soyle arkasindan mumkunse gurkancim.
Gecte olsa denedik bnm icin saglikli olmadi ama tanidmis olduk.
Istanbul yaramadi hic ankarada hic kesmeyen araba tuhaflasti. Rolanti afr 12.5 13 oldu ustanbula ayak basar basmaz![]()
Sonunda munikeri roll larda gorebiliyoruz GP videosunu ozellikle bekliyorum Emre![]()
Cem de konuya yazmisti artik yzmanda bi boy gostersin miniler hizli![]()
BGE adamsin![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)