bunca dehşet verici görüntüden sonra konuya ne yazmamızı bekliyosunuz? ne yapalım hayır, kendimizi mi keselim?
yaktın bizi bmw!
bunca dehşet verici görüntüden sonra konuya ne yazmamızı bekliyosunuz? ne yapalım hayır, kendimizi mi keselim?
yaktın bizi bmw!
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Bunları görüyorum, sonra diyorum kendi kendime adamlar nelerle uğraşıyo biz nelerle![]()
Şahane araçlar var![]()
E21 mutlaka vardir da demekki ciddi yapili yoktu hic dikkatimi cekmedigine gore
Org un en guzel yani ne gereksiz muzik sesi vardi nede aptalca burnout , yanlamaya calisan vardi. Eggost sesi bile yok tu taa ki m5 ve m6 forumlari cikincaya kadar6 senede sayisiz org a katildim bimmerfest kesinlikle en organize ve guzel olani.
bu nasıl bir renktir nasıl bir araçtır böyle.. sahibi kesin zevk sahibi beatles falan dinleyen biri![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Fazla geldi..
super, eline saglik...nalet doktora evden cikartmiyo beni![]()
omer 512 dolar ceza yemis bi de 12 puan ciksita yanlarken...gencler heycanli...
650 csi lar cok hosuma gitti, e30 m3 ler ve station m3...
gerisi zaten bilindik guzellikte...
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
yapma ya.. Cikista heryerde polisler vardi hatta 95 a cikana kadar sagda solda heryerdelerdi . O kadar polisin arasinda nasil yapmis oyle bisey.
edit
Haftaya Baltimore grandprix e gel. Hem indycar hemde American Lemans yarislarini izler gunu bmw M , porsche, corvette, Aston Martin clublerinin bulusmasinda noktalariz![]()
turner ve bimmerworld senlendirmis..west coast ta yoklardi bu sene. Klasikler olarak west biraz daha canli gibi fotograflara bakilirsa..
Bizim grubun festival alanina gidisi..
( kendi cekimim degil )
Hunt Valley Cars & Coffee to Bimmerfest East 2012 - YouTube!
hahahah yukarida Izzet yazmis 500 kusur dolar ceza yemis eleman yanlamaya tesebbusten
Nisan gibi gelecegim insallah . Paso gazlariz artik![]()
Yusuf dağıttın bizi wallaellerine sağlık
Ayrıca Vossen jantları çok iyi instagram kullananlar vossen yazıp aratıp takip edebilirler çok iyiler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)