bnm gözlemlediğim bizim halkımızda şöle bişi var 50 isteyen adama gidersin 47 verirsin olmaz der sana vermez gider galeriye 42-43 e verir
ilginç bi strateji ama öle yapıolar
bnm gözlemlediğim bizim halkımızda şöle bişi var 50 isteyen adama gidersin 47 verirsin olmaz der sana vermez gider galeriye 42-43 e verir
ilginç bi strateji ama öle yapıolar
abi çok düşeş oluyo ya bazen...bende ilk gördüğümde şaşırdım.. mesela 2001 model bi sti ın 30 milyara alınması, 2006 sti ın 50 milyara alınması gibi... adam tüm sti ların seceresini tutuyo... düşeşi de direk ona geliyo...
bulunuyo yani... forumdan bi arkadaşda, bize 30000ytl ye s3 bulcak 2001 mesela.. işin içindekiler buluyo benim bildiğim kadarıyla...![]()
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
2002 model 70 bınde gumus renk hatasız bır parca boyası var hatasız arabaya 33 ıstıyorum alıcı olan yok pıyasa rezıl durumda 39 guzel para tercıh meselesı ama o paraya 2001 tam full trıptonık 320cı alırsın
ben olsam Type-R sahibi olmak için kesinlikle almazdım yapılmış ama sen satarken nasıl satacaksın orasıda var bu benim görüşüm.alırsan da hayırlı olsun demekten başka bişey düşmez bana arkadaşım.
bende düşünmüştüm bu aracı ama sonra vazgeçtim bence değmez
http://www.sahibinden.com/orjinal_em...XQQdisplayitem
bu araç alınırmı ??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)