kaza sonrası km saati 90 km de takılı kalmış..kim bilir kaç km hızla kaza yaptı..
kaza sonrası km saati 90 km de takılı kalmış..kim bilir kaç km hızla kaza yaptı..
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
ben bu audilerin neden ikiye ayrıldığınıda anlamış değilim bir çok kaza olmasa bile yine hatrı sayılır kadarında bu tablo oluyo..![]()
ormanın içinde bu kadar hıza çıkıp böyle bi kaza nasıl yapılır o şase nasıl 2 ye ayrılır anlayamadım.allah kimsenin başına vermesin.
Ben de görmüstüm cok önceden, gercekten cok kötü bir son...
Buradan su mesaj cıkıyor; arabanızın saglamlıgına güvenmeyin.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bende aynı kasa aynı iç dizayn la kaza yaptım, aceminin biri ters yola girmiş kurtaramadım, 60 la falan gidiyodum yanlış hatırlamıyosam, ama hiç bişe olmadı, bence bu çok temiz 150 yle girmiş o agaçlardan birine, yoksa o hale gelmesi zor...
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
içindekileri bilemiyorum , nette dolaşırken sadece resimleri gördüm herhangi bir açıklama yazmıyordu .. inş. kurtulmuşlardır ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Allah kimsenin başına vermesin.
Allah kimseye böyle acılar tattırmasın
Abiler dikkat edin
Serdar TURGUT
İnsanoğlunun yapabildiği en sağlam araçlar bile Allah'ın yarattığı basit bir ağacın gövdesiyle tuz buz oluyor işte...
bu fake, daha once epeyce tartisildi o kadar buyuk hizda o aracin etrafina dolanacagi agac sadece kabuk siyrilmasi ile kurtaramaz daha bir cok detay var incelerseniz.
o kadar fazla parca o kadar dar alana sacılmaz photoshop demedım zaten, fılm karesı vs olabılır. daha once mevzusu gecmıstı bunun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)