alternatif olarak bunuda düşünebilirsiniz fiyat olarak yüksek ama km, model,makyaj ve sunroof gibi artıları var
Audi A3 1.8 T Ambiente 2001 Model 23.250 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 96745855
evet kırmızı zeminli yazıları okuyanlar gallardo ya da gt-r satın aldıklarını sanacaklar.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
guncelll a3 1.8t quattro 4 kapı guzel temız bır arac buldum kurcalanmamıs lpglı ne eder bu araclar
PsChipTuning Smoky TDI
5 kapı s3 dediğimiz aracı bulmuşsun
fiyatları da doğal olarak s3ten biraz hallice oluyor, çünkü çok fazla yok.
Ben 27nin altında vereni görmedim bu zamana kadar.
Araç hangi araç link varsa bildiğim araçlardan biri olabilir, daha net bilgi verebilirim
1.8t quattro 5 kapılar zaten bildiğim kadarıyla s-line donanım ile geliyor.
benim bildiğim bi füme bi de kırmızı var şuanda
Ukku ya sorum olacak 1.8t hangi serisi aum bam vs gibi engine kodlari gibi gibi değişiklik soz konusumu dayanıklılık ivir zivir gibisi ayrica hafif arac aslinsa birde max kac hp yada tork dayanıklılığı na sahip araclar bunlar youtube da ki videolari gördük ce neden yapilmiyacak arac degil diye dusunmekteyimama 20 25 bin tl harcansa değer mi karsiligini verirmi düşüncesi var
Utku da görürse yazar ama bu ara çok yoğun o yüzden ben de bildiğim kadar yazayım..
AEB ve AGU bu serinin en sağlam motorları. bunun dışında bazısının pin çapı 20mm bazısında forged kol piston var flan flangenel olarak en iyi kombinasyon AEB ve AGU da var ve stock olarak 400hp leri alabilirsiniz..
Onun dışında manifold olarak da AEB sanırım en geniş ve güzel olanı..
Kesinlikle yapılmayacak araç değilBiraz para harcanınca fiyatının kat kat fazlası olan araçlara aynadan bakabilirsiniz
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)