beyler noldu hani mob duk hani kardeştikherkes tek demiş birisi mob içinde saldırı oluyor ? sıkıntı nedir gardaşlar ?
![]()
beyler noldu hani mob duk hani kardeştikherkes tek demiş birisi mob içinde saldırı oluyor ? sıkıntı nedir gardaşlar ?
![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
sanırım ben garantiledimbakalım bakalım
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
nereye dalıyosun adam 24 olmus esek yuku para var bılmemne sıze hayırlı ısler. kalleşlik yaptınız![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
bende kendi ligimde birinciyim en son ikimciyle aramda 60m vardı bakalım eve gidince nolcak
lefty benim bu arada![]()
Everyday I ** çapuling...
bana dalanları kaydedip sürekli ona dalıyorum30 kişi var mop da tanıyamıyorum kimseyi
( özellikle felan yapmıyorum herkese sürekli sawaş içindeyim
![]()
Gkox21 hasar vermişsin ben savunma yapmıyorum
paramı gayrimenkul olarak değerlendirdim
paralar bankada cekim isterseniz para ihtiyacı olana
valla bende özellik full hem savunma hem saldırı en iyilerinden var bi ton haraca bağladığım yerde var birde bankada 400m kadar paracık var![]()
Everyday I ** çapuling...
tamm hacı saldırıp durma haraç a bağlarken felan denk gelecem milyoncuklarım gidecek![]()
440 m para yapmışım adamlardan. Bankadada 300m var bütün geliştirmeler tamam. Haraçlardan 450k geliyor yani yeni geliştirmeler açılınca hepsini rahatlıkla alabileceğimEee daha ne olsun .D
Beyler yapmayın yahu olmaz birbirinize saldırmayın. Ayıptır..
kimin kim olduğunu anlayamıoruz 30 kişi var ben kimseye kasti saldırıyorum laflar banaysa![]()
Mob listesine bakın bi kaç kez.. Zaten tanıdıklara saldırmazsınız![]()
Bu arada bana saldıran zararlı çıkabilir :P Yanlışlıklada olsaa.kucukdogan karakterin adı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)