doan abide yapılırke görmustum bu aracı V6 SC makına var üzerinde cok cici daha halada göz alıcı bi yapısı var..
doan abide yapılırke görmustum bu aracı V6 SC makına var üzerinde cok cici daha halada göz alıcı bi yapısı var..
Ön tampon kötü.Standart ön arka tamponları bırakılıp sadece ofsetli bi jantla iş bitirilebilirdi ama herseye rağmen cok ama cok güzel..maşallah!
İlk geldiği zamanlar SpeedSound Erdoğan abinin dükkanında duruyodu. Kırmızı diyen arkadaşlar sanırım brandasının rengini hatırlıyorlar. Çok enteresan bir sahibi vardı. Aynalar felan karbon kaplama. İyi bir paraya karbon spoiler getirtmiş ama gerçek karbon spoilerin karbon desenindeki baklava dilimlerin boyları diğer parçalar ile uymadığından karbon kanadı tekrar karbon kaplatmıştı1-2 set koltuk getirtti iyi paraya ya sığmadı koltuklar ya beğenmedi. Felan filan. Çok güzeldi araç ama ben bu tamponlu halini beğenmedim
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
nsx nezaman gusel olduki bu hali gusel olsun![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
bence gerçekte görün derim
beyler sallmayın araba hep gri idisadece widebody yapıldı
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
emin olun fotoda alakasız çıkmış nasıl ii bir makinayla çekildiği zaman fotoların çok büyük farklar yarattığı belli . yakından inceleme şansım oldu gerçekten iyi çizgilere sahip sadece ön tampon belki daha ii olabilirdi ama bence yakından güzel foto alakasız kalmış sankim .
o nsx baya baya guzel canlı gorneler bilir resimlere aldanmayın cok cici bişi yaw![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
musayı eskılerden tanırım arac muhtesem renkle ılgılı hep aynıydı orjınaldır.carrerada en son kaput jant gelmıstı allah nazardan korusun musacım kazasız belasız
araç musanbnın abisinin muhammet abinin![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Orjinal tamponu çok daha güzelmiş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)