User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
81 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: yeni bmw 3.28i

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e9x 328 konu olsaydi kesinlikle performans beklemeyin derdim ( yakin bir arkadasimda var ve 335 almadan once 328 niyetindeydim ) . Ancak F serilerinde kullanilan turbo hem araca performans hemde yakit tasarrufu sagliyor. Gecen ay kiz arkadasim icin x3 test etmeye gitmistik. Yeni bmw motorlari ile ilgili saticinin uzun uzun uzerinde durdugu tek konu yakit tasarrufuydu . Belirtilen degerler gercektir ki ben 335 imle uzun yol 8lt yakiyorum .

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

70 bin eurolar gözden çıkarıldıysa bence çok güzel bir araç istinye borusanda vardı bi tane kırmızı f30 sportline biraz incelemiştim kusursuz alacak olsam biraz daha bekler m paketi piyasaya çıktığı zaman orjinal m paket alırdım.

mtahakorkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    demekki sigara paketini doğru duymuşum ben bence bu araç piyasayı baya sallıcak gibi şuan bu kasada hala 3.20d revaçda duyulmadığını tahmin ediyorum şehir için 8 litre gerçekden iddalı bi rakam beyler benzin üstelik 2.0 motor ne kadar doğru kullanan olsa daha iy olurdu aramızda ayrıca bi konu daha var mercedes c180 c250 gibi araçları bu geride bırakır gibime geliyor hem fiyat konusunda olsun hem performans hem konfor bizde c180 var geçen yıl almıştık amg paket o zaman 125000 tl ye mal olmuştu çok sert araba c180 amg olmasından dolayımı bilmiyorum pek araştırmadım ama bitanede e350 var ona laf yok bmw ye hiç binmedim bu kasasına ama güzel bişe olacağını umuyorum ve diliyorum ciddi anlamda düşündüğüm araç tek kapı araçdan sıkıldım hem 4 kapı hem performans daha ne olsun 4 kapı m3 alamıcağıma göre bence en en en mantıklı araç 3.28 bana göre tabi zevkler ve renkler tartışılmaz

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fark ne kadar olursa olsun m paketli alınması taraftarıyım böyle çirkin ördek yavrusu gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar F30 serisi ile BMW orta sınıfta benzinli turboları devreye soktu... eskiden hacimle 31,6-3,20-3,28 vardı artık bunlara turbo ile model belirliyor...

3,28 2,0 litre ama twin power olarak adlandırdığı çift turbodur... yakıt düşük performans tatminkar... uzun zaman yaklaşık 10 sene mücadele etti atmosferik motorlarla ama günümüz teknolojisinde artık bu imkansız...

sigara paketi: çakmak küllük vs değil arkadaşlar tavan kaplaması bile değişik, havalandırma sistemi ve polen filtresi de farklı...
    abi ben bu turbo işinide araştırdım hatta yeni 1.18i lerdeki turbonun aynısı bu turboda şu şekilde tek turbo var ama sanırım salyangoz iki adet yabancı forum sitelerinde öyle okumuştum çeviriden öyle çıktı farklı bişe yani çift turbo deil tam olarak

tnbrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz 17 jantlı runflatsiz C180 amg ye sert diyosanız hiç m paket filan düşünmeyin

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı twin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SERVOTRONIC donanım diye bişi var bu nedir acaba
    hıza duyarlı direksiyon hızlandıksa sertleşen kısaca

Alıntı wrcsinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sigara paketinde küllük çakmağın yanında tavanın tam ortasında sigara dumanını çeken bir bölüm var. bu bölüm sayesinde tavanda sigara dumanının bırakmış olduğu lekelerden korunuyorsunuz ve aracının sigara kokmuyor. ben bu paketin olduğu bmwlerde genelde tavan lekesi görmedim en önemlisi araç sinmiş sigara kokusu kokmuyor. gerçekten başarılı birşey sigara içiliyorsa kesinlikle olması gereken bişey

Örn:
    oha senelerdir o tavandaki zımbırtının ne işe yaradığnı merak ederdim buymuş demek

Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

70 bin eurolar gözden çıkarıldıysa bence çok güzel bir araç istinye borusanda vardı bi tane kırmızı f30 sportline biraz incelemiştim kusursuz alacak olsam biraz daha bekler m paketi piyasaya çıktığı zaman orjinal m paket alırdım.
    bu araç sportline değil ama m paket

ayrıca alıcaksan mutlaka bixenon paketi olsun dünyası değişyor aracın bence çok boş duruyo normal farla 3.28 e yakışmaz bixenonsuz

buarada dediğin gibi yakmayabilir ama enazından 10-11 geccegini sanmam kullandıgım test aracı 11lt deydi 3.20i 184lük
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla rcz den onlar bana pamuk gelir zaten c180 i ben konforsuz buluyorum sadece

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son pistgünleri'nde bi tane 3.28 dönmüştü pistte, gayet tatminkar bi gidişi var. Duruşu hakkında konuşmaya bile gerek yok

yeni 3 ler 3 paket olarak üretildi;

-sport
    -luxury
    -modern.

En güzeli bence sport olanı. Konsolda, koltuklarda, direksiyonda ve paspaslarda ki kırmızı çizgiler şahane duruyor.

Motorda 3.28'lerde twinpower turbo olarak geçiyor. Twinpower'ı görünce herkes twin turbo sanıyor ama bu motor twin turbo değil, twin-scroll turbo.

hakkaten herşeyiyle binilecek bir otomobil olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son pistgünleri'nde bi tane 3.28 dönmüştü pistte, gayet tatminkar bi gidişi var. Duruşu hakkında konuşmaya bile gerek yok

yeni 3 ler 3 paket olarak üretildi;

-sport
    -luxury
    -modern.

En güzeli bence sport olanı. Konsolda, koltuklarda, direksiyonda ve paspaslarda ki kırmızı çizgiler şahane duruyor.

Motorda 3.28'lerde twinpower turbo olarak geçiyor. Twinpower'ı görünce herkes twin turbo sanıyor ama bu motor twin turbo değil, twin-scroll turbo.

hakkaten herşeyiyle binilecek bir otomobil olmuş
    hah işte benim dediğim aracın içide bu şekildeydi turbo işin scrollmuş salyangozla bi alakası varmı yaw

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sigara paketi ne arkadas yaa

Kac paket sigara veriyorlar
    ahahahaha 2 dakikadır gülüyorum bastım kahkahayı
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

OMTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet şuna açıklık getirelim motorun adı olarak kullanılıyor twinpower. aslında twinturbo gibi bir olay değil. single scrollda headerste 4 silindirin ağzı birleşiyor ve 4 silindire basınç basılıyor. twin-scroll'da 1 ve 4. silindirler için ayrı, 2 ve 3. silindirler için ayrı bir ağız mevcut. headers yine aynı şekilde aynı tipte ancak bir duvarla 1-4 ve 2-3 birbirinden bağımsız. scroll mekanizmasıda normal turbodan biraz daha farklı. egsoz gazını daha verimli kullanarak pallerin kendi enerjisi ile hareketini sanki boost varmışcasına devam ettirmesini dağlıyor. hem lag daha az hem pürüzsüz bir boost var.

örnek verecek olursak twinscroll ve single scroll headesleri şöyle gösterelim..
    sağdaki single soldaki twin ağızlı headers. turboların çıkış kısmıda aynen bu headerslerin flanşları ile aynı şekilde. bu arada twin scroll ile 2 adet wastegate kullanılıyor.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet tek turboymuş şimdi detaylı inceledim ben de, twinpower tek turbodan güzel güç almışlar bence 4 silindir 2,0 motor için...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O tavandaki zımbırtıda aracın alarm-hareket dedektörleri var , başka bişey değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni c'yi beklemekte fayda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne zmaan geliyor hocam o yeni c ler

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C kasa 2007 de cıktı,yenısı 2014 de. Zaten yenı makyajlandı. Yenı 1.6 turbo motorlusu,AMG paketlısını 105 tl ye verıyorlar....
    328,abuk sabuk aksesuarlar olmazsa,sunroof-xenon-sensorler-Hıfı-Spor paket 67 lere cıkıyor. Hızlı bır arac ancak 2. elde cok deger kaybedıcegını dusunuyorum...

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kullandım performansı çok tatmin ediciydi, mpaketi estoril blue tadından yenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C kasa 2007 de cıktı,yenısı 2014 de. Zaten yenı makyajlandı. Yenı 1.6 turbo motorlusu,AMG paketlısını 105 tl ye verıyorlar....
    328,abuk sabuk aksesuarlar olmazsa,sunroof-xenon-sensorler-Hıfı-Spor paket 67 lere cıkıyor. Hızlı bır arac ancak 2. elde cok deger kaybedıcegını dusunuyorum...
    anladım abi teşekkürler daha var zaten demek ozaman yeni makyaj geçirmiş olucak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)