e9x 328 konu olsaydi kesinlikle performans beklemeyin derdim ( yakin bir arkadasimda var ve 335 almadan once 328 niyetindeydim ) . Ancak F serilerinde kullanilan turbo hem araca performans hemde yakit tasarrufu sagliyor. Gecen ay kiz arkadasim icin x3 test etmeye gitmistik. Yeni bmw motorlari ile ilgili saticinin uzun uzun uzerinde durdugu tek konu yakit tasarrufuydu . Belirtilen degerler gercektir ki ben 335 imle uzun yol 8lt yakiyorum .

Alıntı

bence bu araç piyasayı baya sallıcak gibi şuan bu kasada hala 3.20d revaçda duyulmadığını tahmin ediyorum şehir için 8 litre gerçekden iddalı bi rakam beyler benzin üstelik 2.0 motor ne kadar doğru kullanan olsa daha iy olurdu aramızda ayrıca bi konu daha var mercedes c180 c250 gibi araçları bu geride bırakır gibime geliyor hem fiyat konusunda olsun hem performans hem konfor bizde c180 var geçen yıl almıştık amg paket o zaman 125000 tl ye mal olmuştu çok sert araba c180 amg olmasından dolayımı bilmiyorum pek araştırmadım ama bitanede e350 var ona laf yok bmw ye hiç binmedim bu kasasına ama güzel bişe olacağını umuyorum ve diliyorum ciddi anlamda düşündüğüm araç tek kapı araçdan sıkıldım hem 4 kapı hem performans daha ne olsun