Ben yeni model araçların 1.jenerasyonunu almaya karşıyım.bir abimde yeni motor 1.16 da bayağı bir sorun çıktı oda 1.jenerasyondu..
ama 2.jenerasyonun da 3.28i ciddi anlamda alınacak bir araç bana göre...
Ben yeni model araçların 1.jenerasyonunu almaya karşıyım.bir abimde yeni motor 1.16 da bayağı bir sorun çıktı oda 1.jenerasyondu..
ama 2.jenerasyonun da 3.28i ciddi anlamda alınacak bir araç bana göre...
Kullandığınız için soruyorum. Evo10, STİ, TROPHY gibi araçlar arasında bu aracı nereye konumlandırırsınız. Tabiki sadece performansı ile.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bana sorulmamış ama bence bu tür araçlarının yeri çok farklı yerde deilmi en azından benim için öyle görünüyor 4 kapı sedan bi araba kullanıyorsunuz performans yüksek yakıt düşük bence bu araç tam 3ü 1 arada olmuş evo sti bunlarla karşılaştırmak çok garip bence neden derseniz bikere bmw deki kadar konfor bulamazsınız tabi performansıyla onlara yetişemez tabiki tek yazılıma bakar ama yinede iyi yakıt konusundaysa evo sti gibi araçlarla kıyaslanamaz bileben evo hastası olarak ikinci el evo çok araştırdım ama evo ve sti sahiplerinin yakıt için söyledikleri aslan besleyen yemine katlanır başkada bişe duymadım valla
zaten bu söyledikleri beni evodan soğuttu
performans açısından konuşiim. geçen akşam S2000 ile denediler biz göremedik çıkmadığımız için bugün Garibana sordum Cuk 3-4 boy geçiyor dedi.
IN BOOST WE TRUST
Modlu s2k dan sadece 3_4 boy çok iyimmiş. Aralarında 300 kg mevcut
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Performans yanı sadece duz yol hızlanması ıse,stok olarak kafa kafaya kalır hatta gecebılır bıle
Ayrıca pıstte cok rekabetcıdır Bmw...
Ve daha az yakar 4 cekerlere gore...
Duymak istediğim buydu. Çünkü ben bir suby severim. Ancak neredeyse sti ın yarı fiyatına bir Bmw yede asla hayır demem
çok merak ettim netten baktım fakat 328i evotech bulamadım..
bizim okulda çocuklar denedi stok golf r stok 3.28i aynı gidiyor hangisi önce basarsa birazcık burun çıkarıyor
Daha once yazmistim Golf R ile performanslarinin esut oldugunu...
Sitesinde her araba yazmiyor,***** bir cok motor tipi var...
BMW artik KERS, S&S, çift kavrama, 8 ileri vites, biturbo gibi deli özellikler kullanıyor araçlarında.
Bahsedilen veriler gayet doğal bence![]()
bir yazılımla 300 hp + bmw konforu 2.0 motor vergisiyle. Bence şu an alınacak en mantıklı benzinli motor.
.
Düşünülmiyecek bir araç değil ben kendi şahsıma yeni bir araç arayışı içerisindeydim kendime de düşünmüyor değilim.
Geçen z4 2.0 turbo ile denedim 3.28 ile aynı makine var üzerinde normal s2k yı geçiyor benim ki baya modlu 3-5 boy oluyor fakat yazılım yapılacak tekrar deneyeceğiz muhtemelen o beni 3-5 boy geçecek normal f,h,e s2k yı 10 boy demek oluyor bu.
Çok başarılı bir araç
Bu da deneme videosu ben biraz erken basmışım
Deneme tam başlarken z4 ün arkasına bir araç yanaşıyor o f,e lu s2k oradan da değerlendirme yapabilirsinsiz.
Z4 büyük intercooler,filitre,komple egsoz yazılım yok.
CUK S2K vs Z4 2.0 TWIN TURBO - YouTube
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)