aracın sahibi gerçekten çok ilginç harcadığı parayı hep x2 yapıp yazmış replika jant lastiğe 9000 tl hayalet ile mib üniteye 32bintl falan yalan yanlış hepsi
Printable View
Honda / Civic / 1.6 / i ES / DİKSİYONU DUZGUN sahibinden.comda - 745539669
diksiyonu düzgün:confused:
Volkswagen / Golf / 2.0 TSI / R 4Motion / VOLKSWAGEN GOLF MK6 R sahibinden.comda - 742940622
Hmm, boşa alıp el frenini çekmeden park pozisyonuna almıyosun demek. Fotoğraflarda araç çalışmıyorken d konumunda park edilmiş gözüküyor :)Alıntı:
Yazımın başlarında kendime neden titiz ve ruh hastası dediğimi biraz açıklayayım. Çünkü, arabamı çalıştırdıktan sonra katiyen devrini bulup motor ısınmadan hareket ettirmedim, şanzımana yük binmesin diye boşa alıp el frenini çekip park pozisyonuna almadan stop etmedim
Bence D'de :D
https://i0.shbdn.com/photos/94/06/22...2940622rah.jpg
alltaki fotoda devir saati en altta falan gibi.
demekki araba çalışmıyor ;)
o zaman d'de olabilir N'dede kestirmek güç.
yokmu arttıran :D
https://i.hizliresim.com/WXyV9E.jpg
p de olmadıgı kesin :D
Hepsini geçtik, CLK da bir kere el freni çektiğimi hatırlamıyorum. Araç hep P de durdu hiç de dert olmadı. DSG'nin sorunu mu bu?
Bu vatandaşa zorla galericilik yaptırıyorlar herhalde. Yoksa böyle terbiyesizce başlık atmazdı ilana.
Yamaha X-Max 250 Iron Max ABS 2017 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Motosiklet Mağazasından sıfır 25.000 TL - 712165375
Şu DSG kadar şişirilmiş bir şanzıman daha görmedim. Tamam yumuşaktır seridir vs vs eyvallah ama araba parçası bu. Aynı zamanda dayanıklı ve güvenli olmalı. Yarı otomatik denilen nice güzel şanzıman var. Ama karşılaştırdığında "o tam otomatik" oluyor. Daha ziyade "o tam bir dert" bence... Sanırsın Porsche'daki PDK..
Güzelim sv Anadol'a mı yanayım, o yaptıkları kasaya mı, yoksa türkçesine mi?
Anadol P2 Otosan 600D Model 10.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 739939141
4.foto R-line logolu koltuklar :soru: çamurluk logosunu koltuğa yapıştırıp, logolu koltuk diye yazmak da sevdaya dahilmi :D
Volkswagen / Polo / 1.4 / Comfortline / BENZİN+LPG- Duşuk KM -MULTİMEDİA-NAVİGASYON / POLO-COMFORTLİNE sahibinden.comda - 743823319
Her resimde de yönü farklı.Güzel yakalamışsın :)
araba görüldüğü gibi fül+fül. neyi tartışıyorsunuz? :D
polo 6n,6n2,9n,9n3 bir çok kullanıcı tanıyorum %80 lik kısmını kaale almamanızı öneririm,muhatap bile olmayın derim hatta.bir gram bilgi yok , bilgi yoksunları , neyin ne olduğunu bilmezler.
dürbün göğüs demiş bir de, dürbün göğüs bu değildir. kim cıkardıysa bu dürbün göğsüde :D
Seat / Ibiza / 1.0 EcoTSI / Style / SEAT Ibiza 1.0 TSI SE Design (s/s) 5dr PAN ROOF BLUETOOTH ST sahibinden.comda - 739695523
Efsaneler arasına yazabiliriz. :) Seat ibiza 1.0 TSI
sözlüğe düşünce adını sanını sansürlemiş. Bu ablanın eşi, kardeşi ya da çevresinden biri alsatçı kesinlikle. Tam o ağızlar çünkü.
Maksimum 70 eder bu araba.
bi kadının kullandığı araçta sürücü koltuğunun direksiyona o kadar mesafeli olması imkansız
direksiyonla koltuk dikiz aynasını göremeyecek kadar içiçe olmalı
:) var var öyle kadınlar,
kuzenimdem biliyorum yatarak manuel araba kullanıyordu kız :D hatta oda ankarada yaşıyor :D
o yan oturan tofaşçılar falan hikaye :D
hatta o zamanlar küçüktüm , kuzi diyordum önünü görmüyorsun böyle nasıl sürüyorsun ?
arabanın ölçülerini biliyorum derdi ;)
s2000 piyasası her yeri etkiliyor
Volkswagen / Scirocco / 1.4 TSI / Sportline / İndirim YOK!! Cunku Honda S2000 cok PAHALI!! sahibinden.comda - 739884091
2012 Hyundai ix35 1.6 GDI 82.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 749549790
kolaj öğrenince ben