İlanı yakalayamadım ama şu ferrarilerin arkasına "söz kesen" yazan egemen isimli adam ciddi mi yapıyor bunu yoksa makarasına trollüyor mu milleti
Facebookta bir sayfası var. Caps lock açık ilkokul mezunu gibi yorumlar yapıyor "kardeş" falan takılıyorbahsi geçen ege o sanırım.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 40.000 TL Sahibinden sat
Fiyat saçmalığın daniskası
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...09864735/detay
ilan bana hiç tekin gelmedi dolandırıcılık sanırım şikayet edelim birinin canı yanmasın
en az 50 kişi ile görüştüm araba alıcam .adamı arıyoruz. ciddi alıcımısın diyor.
yok spor olsun diye günün belli saatlerinde gözüme kestirdiğim ilan sahiplerini arıyıp trollüyorum.
arkadaş madem araba satmaya niyetiniz yok piyasayı neden piç ediyosunuz.
ilandaki 50 arabanın hatasız denilen 30 tanesi baya baya hasarlı.
kalan 20 arabanın 10 tanesi arabamı satsammı satmasam mı diye düşünüyor.
geri kalan 10 taneside sen nasıl o fiyatı yazarsın benim arabam seninkinden daha sexy diye faiş fiyatlı.
açıcağınız ilana superonline fiber hattı döşesin
uyuz oldum ya.
Geçen bir tane tt için mesaj attım. Fiyat listesinde kampanyalı satış fiyatı 275 bin olan arabaya yanılmıyorsam aynı fiyatı vermişti araç 30 binde falandı. Hakaret etmeye başladı sahibinden'den engelleyip şikayet ettim. Bu sefer arayıp sms attı. Bu konularda tecrübeli olduğum için temkinliyim. Mesajlarını vs silmedim telefonumda bekleteceğim. Olası bir ikinci tacizinde (aslında belki de beklemeden şikayet etmem lazım), suç duyurusunda bulunacağım.
Kendini bir şey sanan züppelerden ifrit olduğum kadar başka bir şey tiksinmedim.
Yok değildi.Daha bir sürü araba ilanı var öyle.
sahibinden.'de bir tane ilan vardı 125HP leon FR sıfır şuan 69.000TL ilandaki arabada 69.000TL ve 10.000KM'de.
İlan sahibine yazdık dedik arabada ekstra donanım falan mı var standart fr donanımlarını yazmışsınız dedik sıfırı ile aynı parayı istiyorsun neden dedik.
Adamdan gelen mesaj ama benim arabam kırmızıııı yazmıştı.
Çoluk çocuk herhalde işletiyorlar milleti yada dolandırıcı dedik aramadık bile.
Başka bir leon bulduk arabanın sıfırı 73.500 TL abi 70.000TL fiyat yazmış 20.000KM'De abi çok bu neden bu kadar para istiyorsun bak fiyat in alalım dedik 60.000TL teklif ettik ki 1.5 yaşında 20.000KM araba için normal bize telefonda şunu dedi ben arabayı VDF kredi ile aldım faiz verdim onu çıkartmam lazım o paraya vermem dedi.Ulen sanki ben sana dedim git faiz kredi ile al banane nasıl aldıysan.Aklında zamanında çektiği kredinin fazini bize köktürecek.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Nissan Navara
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...07174257/detay
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)