-Cümletten -Wize -Filim -Coliwer -Sponyer -Tanpon -Kalariför
Yorumsuz...
Honda Accord 2.4
İlan No: 166807036
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2003 yılında 64.000 liraya aldığı sıfır otomobili 60.000'den ilana koymuş 14 yıl sonra.Ben açıklamaya bunu yazamaz, utanırdım.Bu zihniyetle piyasa düşmez, yükselir.
Geçen seneye dek pasif ilanlar mobil uygulamadan bakıldığında görülebiliyordu. Sonradan işi uyanıp o açığı kapattılar.
2017 den itibaren uygulanan bir uygulama da ilan limitin gün ay olarak ne zaman doluyorsa o tarihten itibaren yeni ilana izin veriyor sözde.benim hesaplardan biri 01.01.2018 e kadar limitini doldurmuş![]()
İlanlarda açıklamada iletişim için numara neye göre yazılıyor acaba?Ben deniyorum sürekli red yiyorum bir çok ilan numarasını yazabilmiş.
@makif84
Standardı yok abi ilanı açarken şans eseri koyarsın, süresi dolduktan sonra tekrar koymak istersen kabul edilmeyebilir.Sitenin yöneticileri çok ilginç çalışıyor.
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
@faruk_Vtex
Allah bunlara akıl fikir versin abi ne diyelim, olan bize oluyor ama yapabileceğimiz pek bir şey yok almamak dışında...
O etiket nedir valla kusura bakmayın elim ıslak yanlış yazmışım.@Faruk_Vtec
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Estağfurullah abi ne rahatsızlığı.Marul yıkıyordum o sıra forumda dolanıyordum yanlış anlaşılma olmasın.
Pompalı Transit ne oluyor acaba çok ilan var böyle...
İlan No: 389638587
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Gerçekten hafif hasarlıymış araç.Bir de önceden kazası yok demiş bu kadar hasarlı araçta ne işe yarayacaksa bu???(!)
İlan No: 372019937
Titanyium x spor paket Nadir bulunan Focuslardan
İlan No: 387853317
Araba hatasız ama 20 bin hasar kaydı var
Kazası da yokmuş ama 1 değişen 2 de boyalı parçası varmış![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)