ya şu "sen neden satıyorsun"cular da bi bitsin artık ya
altı üstü 30 liralık araba alacak hesap soruyo pezeweng
aklıncada "kesin bozuk bu o yüzden satıyor" diye düşünüyor
amk bozuk olsa sana bozuk mu diyeceğim mantar gibi her yerde ototestçiler var malmısın sen baktırmicak mısın?
inanın araba satmak almaktan daha zor çok cins adamlar arıyor
30 liralık arabayı 25e düşsem bu sefer kimse aramaz "kesin bir *** var" diye
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
İlanda HASAR KAYDI VARDIR ANCAK İŞLEM YOKTUR ŞANZIMAN DEĞİŞİMİ İŞLENMİŞTİR yazmışlar.. Fiyatının uygun olduğunun farkındayım ama merak edip sorgulattım
bir tane 15000 tl bir tanede ağır hasar kaydı çıkıyor..
Ağır hasar kaydının parça dökümüne bakayım dedim
Şanzıman
Sol arka kapı
Ön şase kolu
Sol arka çamurluk
Ön Panel
Motor Kaputu...
Daha birde 15 binlik kayıt var ki artık onuda sorgulatsam herhalde değişmeyen birşey kalmayacak... Bunlar bu kadar basit öğrenilebiliyorken nasıl böyle ilan açıklaması koyulabiliyor şaşırıyorum..
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
S2000 için çocuğunu kesende var çocuğuna bırakanda![]()
Bende ''sadece tampona ufak bi darbeden dolayı airbag açmış'' araç alım satımı yapmak istiyorum.Nasıl bulabilirim bu tarz araçları?
İstanbul SERKAN DOĞAN Vasıta ilanları sahibinden.com’da!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)