kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Fotolardan değil gerçekten öyle. Kaputla far arasında sağ da ve solda fark var. Arkası ayrı kötü önü ayrı kötü. Bagaj kapağı uçlarına bak. Sağı solu farklı uzunlukta ortası farklı uzunlukta. Git orjinal tampon al koy hatalar daha çok ortaya çıkar. Çamurluklar felaket diyecem ama düzgün yeri yok ki. Bir arabanın sinyal lambası bile mi kötü olabilir. Ulan bari o düzgün olsun. O da düzgün değil.
IN BOOST WE TRUST
şöyle güzel hikaye inş bizde yaşarız bmw e60 e90 f30 bakıyorum dizel bütün hikayerler sizinkinin tersine![]()
Son fotoyu gördükten sonra moralim bozuldu adamlar stok yapmış
Just a moment...
Just a moment...
Just a moment...
350 hp he ya. Salla anasını satiim.
IN BOOST WE TRUST
W211 ile ilgili kaşıntım devam ederken rastladığım bir ilanı paylaşmak isterim. Bir saçmalık yok aslında ancak bana göre etik olmayan durumlar mevcut diyelim. Ne ağır hasarından bahsedilmiş, ne değişen parçalardan, ne patlamış hava yastıklarından vs. Allahtan km sünnetlememişler, hayret doğrusu.
Bagajdaki Atatürk imzanın kalması mutlu eden tek detay.
W211 E220 CDI station;
Just a moment...
Bu da gümrük ilanı;
E-İhale | Ticaret Bakanlığı
Dayım 2018 Passat ile kaza yaptı. Sağ koltuk ve sağ perde hava yastığı açtı. Sağ iki kapı boyanarak onarıldı. Hevesi kaçtığı için o zamanlar piyasasının 1/5'i daha düşük rakama kaza fotoğraflarını bile paylaşarak sattı. Aracı alan galerici ertesi gün hatasız fiyatına girdi. İlan açıklamasında 2 kapı basit sürtme kaynaklı boyalıdır şeklinde yazılmıştı.
Araç gümrük girişli, Borusan çıkışlıdır...
Abilerden arabaya bakamadık![]()
Just a moment...
Araba sağ önden kazalı ama sağ önden fotoğraf yok bu neyin kafası![]()
Cupra formentor
Just a moment...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)