Süper bir detay bu da, tebrik ediyorum. Hangi akla hizmet birisi ilanı böyle koyar ki? Fonksiyon falan mı, iyi bir şey falan mı sanmış da koymuş![]()
اراضي للبيع في تركيا(اسطنبول الاوربية)1,350,000متر مربع سوبر - Satılık Arsa İlanları sahibinden.com'da - 531268058
firma Türk, ilan sahibi Türk, ilanı Türk'ler anlayamıyor.....
Okumadan imzalamam.....
Rakamlar her dilde aynı galiba
İngilizcede de 1 1 olarak yazılıyor.
Türkçede de 1 1 olarak yazılıyor.
Fransızca da da 1 1 olarak yazılıyor.
Almancada da 1 1 olarak yazılıyor.
Somalicede de 1 1 olarak yazılıyor.
Ruscada da 1 1 olarak yazılıyor.
Yunancada da 1 1 olarak yazılıyor.
gibi uzatabilirim :P ......![]()
![]()
Okumadan imzalamam.....
Araplar da tüm dünyanın kullandığı rakamları kullanabiliyorlar uluslararası iletişimde ama Arapça sayılar farklı.
sahibindene şikayet edin. Türkiye'de bulunan bir mülkün yine Türkiye'de bulunan bir ilan sitesinde ne yazdığı anlaşılamıyor diye yazdım.
Bu arada geçen haberlerde Fatih Belediyesi tabelalara müdahale etmiş diye okumuştum, şimdi ben de aynı şikayeti belediyeye yapmayı planlıyorum.
Kimse işini düzgün yapmadığı için ortalık boş kaldı dolayısı ile yine denetim mekanizması rolü biz vatandaşa düşüyor.
Üşenmeyin, korkmayın ilgili makamlara uygun dille şikayetinizi iletin.
Kardeşim sen neyin kafasını yaşıyorsun anlamadımki ben
1 İlana nasıl attın böyle bir resmi
2 Farkınamı varmadın
3 Yiyişme grubu nedir a...mk insanlar neler yapıyor korkmaya başlıyorum
Sahibinden Satılık Volkswagen Polo 1.4 Basicline - (Otomobil Volkswagen Polo) - Gaziantep Şahinbey Konak - Araba.com
Şayet kalp rahatsızlığından ölmeseydi, 2011 yılında vefat eden rahmetli Erbakan'ı büyük ihtimal trafiğe kurban verirdik...
![]()
Aynı ilan, masaüstünden görüntülerken "Boyanan,değişen parçası yoktur." diye alt kısımda yazıyor;mobilden bakarken "belirtilmemiş" diye çıkıyor.Var mı bu duruma rastlayan?
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Anlam veremiyorum bu insanların bu denli arabayı saklamasına25.000 km o direksiyonu öyle nasıl sürdün acaba
2017 Skoda Yeti 1.4 TSI 95.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 584230618
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)