Araba daha bayiden çıkamadan vurmuşlar bu nasıl şans
Just a moment...
Gayet normal abi. Yaşadığım ilde plazaların tümü bir arada bir ana yol üstünde. Bayilerin çevresini görsen şaşırırsın. Önleri, yanları, arkaları ve hatta yanlarında boş arazi tarzı bir yer varsa oralar bile araba dolu. Bazı araçları neredeyse yola sıfır bırakıyorlar. Bahsi geçen ana yolda araçlar 80 90 km hızla gidiyor. Birinin sıkışıp savrulup vurma ihtimali çok yüksek.
Araç gümrük girişli, Borusan çıkışlıdır...
Aracım da aracım, ne araçmış arkadaş trafik şube ile akraba olma garantili
Just a moment...
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
Eğer arabayı almayı düşünenler olursa araba istanbul park pist çıkması haberiniz olsun
Just a moment...
He fabrikanında işi gücü yokta dur şu impression arabaya gti tampon takalım demiş
Just a moment...
ulan bu arabaya bu rakamı MG'nin kurucusu olarak kabul edilen Cecil Kimber bile vermez.
Just a moment...
médiocrité partout
Bir Rover sahibi olarak yayına girdiği günden beridir takip ediyorum. Sanırım öncesinde de yayında idi bu araç yine yüksek fiyatlara ve başka bir isim ile ve farklı fotoğraflarla, detaylar konusunda pek de emin değilim.. O zaman da fiyatı görünce yok artık demiştim, bu ilanı görünce de aynı tepkiyi verdim. Kafa değişik bir kafa.
İlanda hem hard toplu,hem BRG renkte ve hem 1.8 VVC, hem F hem de çok daha iyi kombinasyonda ve bence daha iyi kondisyonda bir F var, neredeyse 4te 1 fiyata. Coupenin yanına bir cabrio alacak olsam kesinlikle o MG F olurdu
Just a moment...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)