Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
Rica ederim. Kampanya bittiğine göre RR300 alın bence. İsterseniz ilerde maşayı değiştirebilirsiniz böylece güzel MTB olur. Yada maşayı değiştirmeden yol lastiği takıp tur yada şehiriçi bisikleti olarak kullanabilirsiniz. L kadro boyu 51-54 cm arasına tekabül etmesi gerekiyor. Bende M kadro var 51cm. 181cm boy, 81cm iç bacak boyu var. Tam geliyor. Ama Btwin'de kadro boyu benim bisikletin kadro boyuyla farklı olabilir. MTB ile şehir bisikletlerinin kadro boyları birbirini tutmuyor çünkü. Mesaj atıp öğrenin bence, gitme durumunuz varsa gidip test edin hatta. Kadroda ki orta boruya iki bacağınızın arasına alın. Aradaki biraz boşluk var ise doğru kadro boyudur.
Deneyerek almak en sağlıklısı olacak sanırım. İlerde sağlık sorunu yaşamamak için bir decathlona uğrayıp denemem gerek. Cevaplar için çok sağolun arkadaşlar.
hepsiburadaya tekrar bir göz atayım dedim 1-2 hafta içinde indirime tekrar girer derken ertesi günü girdibu sefer tekrar 299 lira ama sepette %10 indirim varmış 269 liraya geliyor bundan daha iyisi olmaz sanırım
claud butler oxford u aldım arkadaşlar 269 liradan 3 taksit. hayırlısı olsun kazasız belasız binmek nasip olur inşallah.![]()
Büyükçekmece sahilde binmelik yaklaşık 5-10 km bisiklet alacağım. Baktım, baktım kafam o kadar karıştı ki![]()
Şehir-Tur bisikleti mi almak lazım ? Yoksa Dağ alıp yol lastiği mi taksam ?
Salcano City serisinden ne önerirsiniz ? 800 liranın üstüne çıkmak istemiyorum. Saraçhaneden uygun fiyata bulur muyum acaba?
Şimdiden teşekkürler![]()
@Mert Safa
Kardeşimde City fun 60 var, kısa mesafelerde kullanıyor. Arada babam alıyor Salcano'yu, beraber çıkıyoruz. İlk başlarda çok memnundu, ama işi öğrendikten sonra ağırlık hesabı yapmaya başladı
Demem o ki; dediğiniz şartlarda daha hafif olan city fun 70 yeğdir. Liste fiyatı 765. Bayiden çok rahat 700 lira altına veya 700'e aksesuarlı temin edilir.
Salcano Bisiklet | Motosiklet
Spor Malzemeleri Uygun Fiyatları ile sahibinden.com'da
http://www.n11.com/arama?q=city+fun+70
Evet mtb alınca bende 4 yıl boyunca nasıl kullanmışım bu dağ bisikletini diye kendime kızmadım değil, maalesef bir anlık heves ile ne alacağını tam manası ile tecrübe etmeden, koşarak bisiklet almaya gidiyoruzbu konularda bayanlara danışsak daha iyisini alırlar
Sezon sonu olmasını fırsat bilerek sedona 420 çektim altıma Bakırköy serdar dan aldım Tilmen bisiklet, bir kaç defa avcılarda çetinoğlu bisiklet için aradım ama ilgisizlik karşısında bakım yerimizi' de değiştirdik, daha yakın, hafta sonu tura çıkarsam uğrayıp bir kahvesini içiyoruz oda çok keyifli oluyor
Atakent tarafında ikamet eden arkadaşımız varsa, hafta sonları havada iyi olursa dolaşırız arada sırada![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
bisiklete biniyorum. Üstelik artık daha anlamlı. Eşpedal Derneği ile daha anlamlı sürüşler yapabilirsiniz. Eşpedal Ankara temsilciliğini de benim de içinde olduğum birkaç arkadaş üstlendi. Detaylı bilgi için facebook.com/espedalankara
Eşpedal Ankara TRT Haber'de! - YouTube
Havalar biraz açılsın ülkeler arası turlara çıkacağım mtb ile, öyle büyük bir tecrübem falanda yok ama sonunu düşünen kahraman olamaz.
decathlon"un ucuz çadırlarıyla kamp atarım, 3 günlük tur olsa yanıma yedek parça ve biraz yiyecek alsam yeter. Güvenlik önlemi olarakda yanıma biber gazı alsam yeter herhalde.
Düşünce güzel, lakin programlı olmazsanız sağlığınızı bile kaybedebilirsiniz, bu konuda tecrübe sahibi insanların yaşadıklarından örnek alarak ciddi bir program yaparak çıkmalısınız, aksi halde macera kabusa döner. oturduğunuz selenın bile size yarı yolda bırakabileceğini unutmayın![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)