TIME yol-yarış bisikleti için ne diyorsunuz? Sahibinden'de var bi tane ama bütçemin üzerinde şu an.
TIME yol-yarış bisikleti için ne diyorsunuz? Sahibinden'de var bi tane ama bütçemin üzerinde şu an.
@Sinan58 Kardeşim alırken bilmeden mi aldın? Şimdi ne sürmeyi düşünüyosun?
@serkanaygün
Abi büyük olduğunu bile bile kadrosunu çok beğendiğim için almıştım, vede bisikleti aldığım yerde(2. El Aldım) Shimano donanımlı sadece bu bisiklet vardı.
Tabi bel ağrıları felaket bir hal almaya başlayınca daha fazla sağlığımı tehlikeye atmak istemedim doğal olarak.
Şu an birkaç ay bisiklete bilemeyeceğim maalesef, yeni bir sıfır bisiklet almayı düşünüyordum ama fiyatlar uçuk maalesef.
Kardeşim maksimum 3bin diyelim. Biraz, en ön olsun, cam kenarı ve bayan yanı olsun demek gibi olacak ama marka ve karbon bişey istiyorum. Salcano, Sedona, vb. markalar istemiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa alınmasınlar lütfen.
Yabancı markalara tam olarak hakim değilim abi, bu konulara @johnie Abi daha hakim.
Keşke birkaç ay önce alsaydın, çok ciddi zam geldi çünkü.
Çiziksiz olursa ikinci el düşünüyorum zaten. Sıfır elit marka alamayız.
Arkadaşlar günlük 14 km kullanım için önerebileceğiniz bir bisiklet varmı.
Ev iş arası kullanmak istiyorum.amacım sıkılaşmak ve kilo vermek.Hem spor olur hem yaz geldi vs vs bir sürü sebep sayabilirim
Tek yön 7 km geneli düz diyebiliriz yol için.Hafif eğimler var ama çok zorlayacağını düşünmüyorum.
kalıp geniş olduğu için hatta totom 2 dönüm olduğu için sele olayı çok önemli.Normal bisiklet ile iki tur atınca oturamıyorum.Zaten normal seleler bende tanga etkisi yaratıyor
Bu şartlarda kullanmak üzere önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
@johnie danışmaya lütfenn![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
şu tarz bir bisiklet almaya karar verdim.Bisikletten anlamam fiyat vs takılmayın sadece şekil görüntü olarak en rahat edeceğim bu bisiklet gibi geldi bana
amacım hız değil spor yapmak ve sağlıklı kilo vermek
olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.Olmazsa büyük bisiklet bakacağım
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
şunu şöyle bırakayım hayalini falan kuran olur belki
Outlaw Tracker - An Electric Bike in Collaboration with Rod Emory – Vintage Electric Bikes
Emre Abi katlanır bisikletlerde (genelde) 105 kg sınırı var bilgin olsun.
Tern güzel bir markadır ama normal vitesli yerine göbekten vitesli bir katlanır alırsan ömürlük binersin.
Göbekten vites kapalı kutu ve ayar gerektirmez, bozulmaz, vites geçişlerinde "şakırtı şukurtu" sesi duymazsın, pedal çevirmediğin zamanlarda bile vitesi hangi konuma alırsan o vitesle basar gidersin, vites çoktan geçmiş olur.
Bende Dahon var göbekten vitesli, inanılmaz memnunum. Arabanın bagajında çoğu yere götürdüm ve özellikle İstanbul'a geldiğimde arabayı bırakıp çok kez vapura, metroya bisikletle gidip işimi hallettim.
Bu fiyatlarda düşünüyorsan Carraro'nun göbekten vitesli modeli var katlanır, ona da bak derim.
CARRARO FLEXI 107 NEXUS 7-V VB 20" Katlanır Bisiklet
1. linkteki Nexus 7 vitesli. Hâli hazırda kullandığım bisiklet Nexus 7'li ve ciddi anlamda memnunum. Geçen sene Nexus 3 vitesli bisiklet kullanıyordum ve o da gayet güzeldi ama 3 vites yetersiz kalıyordu bana.
CARRARO FLEXI 103 NEXUS 3-V VB 20" Katlanır Bisiklet
2. linkteki ise Nexus 3 vitesli. Ama ön tekerde de göbekten dinamo var ve orijinal far var. Gerçi tercih yapıldıktan sonra orijinal dinamo ve far bayi ile görüşülüp yine taktırılabilir, keza Dahon'a o şekilde uygulama yaptırmıştım ben alırken.
Yine diyorum, Tern ciddi güzeldir ama normal vites almazdım ben senin yerinde olsam.
Sele konusunda da standart selelerde pek rahat edemezsin. Paraya kıyıp alacaksın bir Brooks ya da Selle Royal sele.![]()
niye eziyorsun kardeşim 105 falantamam bizde kilo vermek için alıyoruz işte
yanlız sen verdiğin linklerde bunlar vitesli demişsin ama ben göremedim.temsili resim falan mı yoksa yanlışmı bakıyorum
Amcamda elektrikli bisiklet var işe onunla gidip geliyor tam 8 km X2 şeklinde bir yolumuz var.Geneli düz ve hafif eğimli
Sen bilgili bir abimize benziyorsun beni biraz daha aydınlatırsan gidip alabilirim
bu arada ben kullanım kolaylığı açısından bu tarz bir bisiklet düşündüm.Yani dik duruş ve kolay indi bindi olsun diye.
Kullanım kolaylığı açısından rahat edersin. Dik sürüş sağlar ve kolay inip binersin. Taşıması, saklaması vb kolaydır.
Koyduğum bisikletler de vitesli zaten. Vites sistemi arka tekerleğin içindeki göbek sistemindedir.
Senin verdiğin linkteki bisiklette ise dıştan vites olarak tabir edilen sistem vardır. Arka tekerin sağındaki değiştirici/aktarıcı vardır ve 7'li ruble vardır.
Göbekten viteste ise ruble tektir ve vites değişimi ruble üzerinde değil göbek sistemi içinde gerçekleşmektedir. Ve yine senin koyduğun linkteki sistemde her vites değişiminde zincir farklı pozisyonda yer alacakken göbekten visteste zincirin pozisyonu hiç değişmez. Zincir atması gibi bir durum da söz konusu olmaz.
Katlanır bir bisiklet senin işini fazlasıyla görür.
Bir mağazaya gidip hem dıştan vitesli hem de göbekten vitesli herhangi bir bisikleti test et, farkını kendin gör.
Ondan sonra hoşuna giden bir göbekten vitesli katlanır al derim.
Bütçe biraz daha artabilirse şayet direk kullandığım bisiklet olan Dahon Vitesse i7 modelini al, ardına bile bakma derim.
Şimdi aydınlatıcı oldu kardeşim.Teşekkürler bilgiler için. @SErhat.
sanırım bunda karar kıldım bugün yarın alırım
CARRARO FLEXI 107 NEXUS 7-V VB 20" Katlanır Bisiklet
bisikleti aldım dün 2,3 km deneme sürüşü yaptım.Sanırım en son 20 sene belki daha fazla bir süre önce kullanmıştım.
eve geldiğime ufak çaplı başdönmesi ve bacaklarda titreme oldu
ortalama 30 dk kullanımda kaç kalori yakılır bir hesap listesi yada tablo varmı?
net olmasada ortalamayı merak ediyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)