Adrenalin için birebir yanlama olsun, ama yol tutmaz diğer şeyler söylenmiş zaten hafif aktarması daha ıyı m3ten her turlu ıı gıder.
Printable View
Adrenalin için birebir yanlama olsun, ama yol tutmaz diğer şeyler söylenmiş zaten hafif aktarması daha ıyı m3ten her turlu ıı gıder.
benim bildiğim z3 mcoupe e30 değil e36/4 yada 36/7 platformunda kuruldu ve geliştirildi.. z1 e30 platformunda geliştirildi..
keşke 3 4 ay önce olsaydı :) güzel bi civciv alınırdı sana..
E plaka mi kanka o arabaya o parayi vermem halini biliyorumsimdi alan kusursuz yapti o ayri mesele :D
Mz3 coupe candır, görüntü itibariyle çok agresif duruyor, s2000 gibi tehlikeli bir araç gibi bence :D
e olm aldıktan sonra bütün tayyarlar sana saracak aha demedi deme.
şimdi Mz3 turbo mu oluyordu yani. OOoy düşünmesi bile fena.
satılan gün hertarafına bakılmadı. ben teslim alıp döndüm arabayı.
araba 1 ay sonra başkasına satıldı alan adam kap plakalı m3 ün sahibi idi. ondan sonraki sahibi ne yaptıysa yaptı.. yani satılmasından herhalde 1 sene sonra..
araba bmw clubdan canın tavsiyesi ile bir servise bırakıldı. çok övdüğü için güvendik sonrasında güvenimizin boşa çıktıgını görüp adam akıllı servise soktuk. bahsettiğiniz olaylar araba ankaradan alındıkdan sonra hiç yaşanmadı. bilgilendireyim dedim.
MZ3 S2000 den once almayi cok istedim ama mantikli bir secenek olmayacagina karar verip biraktim. Artik da yaslandi ya.. e46 M3 bak bence, bende bakiniyorum belli olmaz sagim solum
mz3 ün şaşe yapısı ve *** kısmının e30 un aynısı olması beni çok şaşırttı
yolda yüksek süratlerde korku yaşatması vs geçtim viraj kabiliyetleri nasıl peki verdiği tepkiler
birde mz4 nasıldır
arabayı pazar ya da cumartesi gelip Şaşmazda bir yere kendi isteğinizle götürdünüz, orada da her hangi bir şeyi çıkmadı, altına bir gün önce ben girdim en ufak kaçak bile yoktu, TR de boyası bile orj. olan enden M3 lerdendi, sonrasında olanları da ben gayet iyi biliyorum merak etmeyin...
Bende 2.8 var. Parçalar genelde çok ucuz , e46 ve e36 yla aynı parçalar. 2000 model altı olanlar s50 , 2001 model olanlar s52 motora sahip .
Al ben sana biraz daha gaz vereyim , ben 2.8 i bile çok aradım 1 yıl sonunda buldum :D
Coupe A Day (:
z3 ler zaman ilerledikçe bilhassa op orjinalleri çok değerlenip pahallanıcak.. bmw az sayıda belli yıllar arasında bence kült bi raraba olarak kalsın diye üretti devamını getirmedi..